Λάουντα: Συγκινητικός Χάμιλτον. "Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως έφυγες"


21-05-2019 22:47

Ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι φτωχότερος μετά την είδηση του θανάτου του Νίκι Λάουντα. Πρώην και νυν πιλότοι της F1 “υποκλίθηκαν” στον σπουδαίο Αυστριακό, τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Μεταξύ αυτών και ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, πόσταρε ένα συγκινητικό μήνυμα, θέλοντας να πει το δικό του “αντίο” στον Νίκι Λάουντα. Να αναφέρουμε ότι ο σπουδαίος Αυστριακός είχε παίξει καθοριστικό ρόλο για να πάρει ο Βρετανός πιλότος μετεγγραφή στη Mercedes, το 2012.

Νίκι Λάουντα: Ο άνθρωπος που έγινε θρύλος – Το ατύχημα και η επιστροφή

“Φίλε μου το παλεύω για να πιστέψω ότι έφυγες. Θα μου λείψουν οι συζητήσεις μας, τα γέλια μας, οι μεγάλες αγκαλιές μας μετά τις νίκες μας στους αγώνες. Ήταν πραγματικά μια μεγάλη τιμή το να δουλεύω δίπλα σου στα τελευταία επτά χρόνια. Δεν θα ήμουν σε αυτή την ομάδα εάν δεν ήσουν εσύ. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Σε ευχαριστώ που ήσουν ένα λαμπρό φως στη ζωή μου. Θα είμαι πάντα εκεί, κοντά στην οικογένειά σου όποτε με χρειαστούν. Σε αγαπάω. Ο παντοτινός σου φίλος, Λιούις”, αναφέρει ο Χάμιλτον.

Πηγή: www.newsit.gr