Η δραματική ιστορία πίσω από την αυτοκτονία του 87χρονου στην Καλογρέζα


21-05-2019 1:39

Απίστευτη είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία του 87χρονου στην Καλογρέζα.

Υποστήριζε ότι είχε κερδίσει στο ΠΡΟΤΟ σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά του έκλεψε το ποσό η γυναίκα του.

Αφού τον έκλεψε η γυναίκα του τον έδιωξε από το σπίτι που έμενε, σύμφωνα με τον ίδιο αλλά και μαρτυρίες.

Ο 87χρονος είχε προειδοποιήσει φίλους για την αυτοκτονία του.

Μια δραματική ιστορία, σαν κι αυτές που μόνο η πραγματικότητα μπορεί να σκαρώσει, κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία ενός 87χρονου συνταξιούχου το πρωί της Δευτέρας, 20.05.2019, στην περιοχή της Καλογρέζας.

Ο αυτόχειρας είχε κερδίσει ένα σημαντικό ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ σε τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ, πλην όμως και όπως ο ίδιος υποστηρίζει, σε σημείωμα που άφησε πριν την αυτοχειρία του, το δελτίο του το έκλεψε η δεύτερη σύζυγος του, η οποία καρπώθηκε τα κέρδη και στο τέλος εξαφανίστηκε μαζί με την κόρη της, που είχε από άλλο γάμο. Αιωρούνταν το άψυχο σώμα του από το μπαλκόνι

Το πρωί της Δευτέρας οι κάτοικοι στην οδό Ανδρέα Δημητρίου στην Καλογρέζα «πάγωσαν» από το θέαμα που αντίκρισαν. Από μπαλκόνι τρίτου ορόφου αιωρούνταν το άψυχο κορμί του 87χρονου συνταξιούχου.

Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε δημιουργήσει θηλιά μ’ ένα σχοινί, το πέρασε στο λαιμό του και κρεμάστηκε από την κουπαστή του μπαλκονιού. Άμεσα στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, κλιμακοφόρο όχημα του Πυροσβεστικού Σώματος και αστυνομικές δυνάμεις.click4more Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Η απόγνωση οδήγησε τον 87χρονο να κρεμαστεί από το…

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν τις έρευνες, από τις καταθέσεις γειτόνων αλλά και φίλων του 87χρονου συνταξιούχου πρώην ιδιοκτήτη εργοστάσιου υφαντουργίας, βρέθηκαν μπροστά σε μια δραματική ιστορία, η οποία επιβεβαιώθηκε και από ένα σημείωμα που είχε αφήσει μέσα στο διαμέρισμα, ο άτυχος άνδρας.

Όπως λένε φίλοι του συνταξιούχου, πριν από μερικούς μήνες ο 87χρονος είχε κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ ένα σημαντικό ποσό της τάξεως του 1.000.000 ευρώ. Στα χέρια του λόγω της φορολόγησης κερδών, είχε φθάσει ένα ποσό άνω των 800.000 ευρώ.

Ο 87χρονος από τον πρώτο του γάμο είχε δυο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, που δεν έμεναν μαζί του. Ο ίδιος εδώ και 25 χρόνια είχε ξαναπαντρευτεί μια κυρία, η οποία είχε κι αυτή μια κόρη από τον πρώτο της γάμο.

Όπως λένε όσοι τον γνώριζαν, η γυναίκα του, αφού του πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε, στο τέλος του έκανε και έξωση από το σπίτι, καθώς ήταν δικό της.Είχε προειδοποιήσει για την αυτοκτονία του

Ο κ. Νίκος ήταν φίλος του 87χρονου και «πατριώτης» του, αφού και οι δυο έχουν καταγωγή από την Κρήτη. «Ήταν καλός άνθρωπος», λέει. Και όταν τίθεται η ερώτηση ποιοι λόγοι τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, ο φίλος του 87χρονου θεωρεί πως οδηγήθηκε στο θάνατο από την απόγνωση γιατί τον εγκατέλειψε η επί 30 χρόνια σύζυγός του, παίρνοντάς του τα κέρδη από το παιχνίδι που είχε κερδίσει πρόσφατα.

«Κέρδισε 900.000 στο ΠΡΟΤΟ και πήρε καθαρά 850.000. Του έκλεψε το δελτίο κι έφυγε, πήγε στην κόρη της», λέει ο άνδρας. «Μέχρι να πάρει τα λεφτά, ήταν αγαπημένοι» είπε. Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του, το σπίτι στην Καλογρέζα όπου έμενε το ζευγάρι, εκεί όπου ο 87χρονος αυτοκτόνησε, ανήκει στη γυναίκα του και πρόσφατα είχε γίνει έξωση στον αυτόχειρα.

Ο ίδιος μάρτυρας αποκαλύψει ότι ο 87χρονος είχε πάρει την απόφασή του και μάλιστα του το είχε ανακοινώσει. «Νίκο θα κρεμαστώ, μου είπε. Το είπε και σε άλλους», πρόσθεσε.Το σοκαριστικό σημείωμα του αυτόχειρα

Στο σημείωμα που άφησε πίσω του ο αυτόχειρας, αναφέρει τα εξής: «…Οι 4 δολοφόνοι μου. Το ΠΡΟΤΟ κέρδισε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ (αναφέρει ονόματα συγγενών).

Μου έκλεψαν το ΠΡΟΤΟ που κέρδισα με αρ. ….. και συνεχίζουν να μου κάνουν την ζωή μαύρη.

4 (δυσανάγνωστο), δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου εδώ και 3 χρόνια με καρκίνο, ο γιος μου δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα.

Έχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ότι μπορεί για να βγει η αλήθεια στην Δικαιοσύνη.

Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα.

Με αγάπη για όσους με αγαπούν.

Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα εγώ 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Πηγή: www.newsit.gr