Ζήτησε συγγνώμη ο Κύργιος. Με video από τα έκτροπα


16-05-2019 21:22

Αφού αντιμίλησε στο κοινό και τον διαιτητή, έσπασε τη ρακέτα του, πέταξε καρέκλα στο κορτ και αποχώρησε στη μέση του αγώνα, ο Νικ Κύργιος ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές στη Ρώμη, ανεβάζοντας όμως και το video με τα καμώματά του στο instagram.

Ο Νικ Κύργιος έγινε πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη τουρνουά για τους… λάθος λόγους, αφού αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Ραντ, όντας έξαλλος με το κοινό που τον αποθέωνε (!), αλλά και με τον διαιτητή.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας έχει συνηθίσει τον κόσμο του τένις στις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, αλλά αυτή τη φορά το παράκανε και αναμένεται να τιμωρηθεί από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Λίγη ώρα πάντως μετά το ματς, ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη μέσα από τα social media, στα οποία όμως ανέβασε και το video με όλες τις ακραίες αντιδράσεις του στον αγώνα.Η ανάρτηση της Κύργιου

«Πολύ επεισοδιακή μέρα, το λιγότερο. Τα συναισθήματά μου με κυρίευσαν πάλι και θέλω να πως παρά την τρελή ατμόσφαιρα στο γήπεδο σήμερα, ήταν πολύ ατυχές ότι το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει με εγκατάλειψη. Συγγνώμη Ρώμη, τα ξαναλέμε, ίσως…»

Πηγή: www.newsit.gr