Σκόπελος: Οι νύφες κάνουν… κράτηση για το εκκλησάκι των ονείρων τους. Το «Mamma Μia» ήταν μόνο η αρχή


23-03-2019 6:52

Ουρές σχηματίζονται για έναν γάμο στο εκπληκτικής ομορφιάς γραφικό εκκλησάκι της Σκοπέλου, τον Αη – Γιάννη στο Καστρί. Μετά το “Mamma Mia” και το “Τατουάζ”, έγινε ένα από τα πιο διάσημα εκκλησάκια της χώρας…

Κατακόρυφη άνοδος σημειώνεται στο ενδιαφέρον πολλών μελλόνυμφων από όλο τον κόσμο για τον Αη – Γιάννη στο Καστρί, το γραφικό εκκλησάκι της Σκοπέλου, που αναμένεται να σπάσει φέτος το ρεκόρ, με εκατό περίπου γάμους στη διάρκεια της θερινής σεζόν.

Το μικρό εκκλησάκι που είναι κτισμένο πάνω σε βράχο με θέα τη θάλασσα, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Mamma Mia» που είχε γυριστεί στο νησί και έκτοτε βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος.

Η φετινή σεζόν αναμένεται να είναι η καλύτερη στη μέχρι τώρα ιστορία του μικρού ναού, που πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα και της τηλεοπτικής σειράς «Τατουάζ» που προβάλλεται από τον Alpha. Το μικρό εκκλησάκι «σκαρφαλωμένο» πάνω σε έναν ψηλό βράχο κόβει την ανάσα και όσοι το είδαν είτε στην ταινία, είτε στην τηλεοπτική σειρά, εντυπωσιάστηκαν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ταχυδρόμου και το taxydromos.gr, αυτό το γραφικό εκκλησάκι έχει φέτος την τιμητική του καθώς από την αρχή της σεζόν μέχρι τα μέσα Ιουλίου έχουν ήδη προγραμματιστεί περισσότεροι από εξήντα γάμοι και έπεται συνέχεια.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Αθηνά Ντάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, επιβεβαίωσε τα προαναφερθέντα, ενώ υπογράμμισε παράλληλα ότι είναι ξεπερνάει κάθε προηγούμενο το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από πλήθος μελλονύμφων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Εντεκα χρόνια μετά τα γυρίσματα του «Mamma Μia» το νησί, οι ακτές που αποτέλεσαν το φυσικό σκηνικό της ταινίας εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ενώ όπως εκτιμούν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό τα οφέλη που αποκομίζει η Σκόπελος είναι πολλαπλά σε βάθος χρόνου.

Πηγή: www.newsit.gr