Πλανητάρχης… "χαλαρουίτα" – Πιο πολύ… αράζει παρά εργάζεται ο Τραμπ.


11-02-2019 15:43

Πιο πολύ χαλαρώνει παρά… εργάζεται ο Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με διαρροές στον αμερικανικό τύπο, με τον Λευκό Οίκο να ψάχνει το… “βαθύ λαρύγγι” που έδωσε στα μέσα το πρόγραμμα του αμερικάνου προέδρου.

Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα αυτά, τα οποία δόθηκαν το Σαββατοκύριακο στη δημοσιότητα από το Axios, οι πέντε πρώτες ώρες της ημέρας του Τραμπ τοποθετούνται εν γένει υπό την ένδειξη «executive time», μια αόριστη διατύπωση που αφήνει περιθώριο σε πολλές ερμηνείες.

Ο πρόεδρος αντέδρασε λέγοντας ότι ο ελεύθερος αυτός χρόνος θα πρέπει να γίνεται αντιληπτός ως μια «θετική κι όχι αρνητική ένδειξη».«Δουλεύω πιο πολύ από οποιονδήποτε πρόεδρο»

«Όταν χρησιμοποιείται η διατύπωση Executive Time, εν γένει δουλεύω, δεν χαλαρώνω», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ. «Στην πραγματικότητα ίσως να εργάζομαι περισσότερο από σχεδόν οποιονδήποτε πρώην πρόεδρο».

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ανέλαβα καθήκοντα προέδρου, η χώρα μας ήταν ένα χάλι», συνέχισε.»Μια εξαντλημένη άμυνα, ατελείωτοι πόλεμοι, ένας ενδεχόμενος πόλεμος με τη Βόρεια Κορέα, σημαντικοί φόροι και πάρα πολλά προβλήματα ρυθμίσεων, συνόρων, μετανάστευσης, συστήματος υγείας και πολλά άλλα», πρόσθεσε.

«Δεν είχα άλλη επιλογή από το να δουλεύω πάρα πολύ!», σημείωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος εργάζεται σπάνια πριν από τις 11:00, σύμφωνα με ένα ενδεικτικό πρόγραμμά του που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο Τύπου του.click4more Τι τρέχει με την υγεία του Τραμπ;

Ερωτηθείς σχετικά με αυτό που δείχνει να είναι ως επί το πλείστον μια συνηθισμένη ημέρα εργασίας για τον πιο ισχυρό άνθρωπο του πλανήτη, ο ασκών προσωρινώς χρέη προσωπάρχη Μικ Μαλβάνι απάντησε στο δίκτυο NBC: «Ο ‘executive time’ χρησιμεύει στον πρόεδρο για να προετοιμαστεί για την επόμενη συνάντησή του και να κάνει έναν απολογισμό της προηγούμενης».

«Οι τηλεφωνικές του επικοινωνίες αρχίζουν στις 06:30 το πρωί και συνεχίζονται έως τις 23:00 το βράδυ. Επομένως μπορώ να σας βεβαιώσω ότι εργάζεται πολύ περισσότερο από αυτό που αναφέρεται στο χρονοδιάγραμμά του», σημείωσε.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες, ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή για τη διεξαγωγή έρευνας για να εντοπιστεί η πηγή της διαρροής αυτής. Ερωτηθείς χθες το βράδυ από το Fox News, ο Μικ Μαλβάνι απάντησε ότι ο ένοχος θα εντοπιστεί «αυτήν την εβδομάδα»

Πηγή: www.newsit.gr