Ο ΣΥΡΙΖΑ μοιράζει λεφτά την ώρα που ψηφίζεται η Συμφωνία των Πρεσπών!


22-01-2019 17:30

Ποιος εγκέφαλος το σκέφτηκε αυτό; Πραγματικά δεν έχουν τον Θεό τους. Συμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει δωθεί ως τωρα Τετάρτη και Πέμπτη θα διεξαχθεί η συζήτηση στη Βουλή με σκοπό το βράδυ της Πέμπτης να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία.

Ελα όμως που το βράδυ της Πέμπτης ο κόσμος θα είναι στα ΑΤΜ

καθως στην κυβέρνηση αποφάσισαν ξαφνικά να πληρωθούν οι συντάξεις νωρίτερα.

Συγκεκριμένα:

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι οι συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου 2019 θα καταβληθούν νωρίτερα στους συνταξιούχους, κατά παρέκκλιση της πάγιας απόφασης για τις καθορισμένες ημερομηνίες πληρωμών (Φ.ΕΦΚΑ/51852/1841/7-12-2016 ΦΕΚ 4026 Β΄), προκειμένου να μην υπάρχει μεγάλη χρονική απόσταση σε σχέση με τις συντάξεις του μηνός Ιανουαρίου 2019 που προπληρώθηκαν στις 19 και 21 Δεκεμβρίου 2018.

Συγκεκριμένα:

  • Την Παρασκευή 25/1/2019 θα καταβληθούν (αντί της 30ής Ιανουαρίου) οι συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ που προέρχονται από το πρώην ΙΚΑ, το Δημόσιο και λοιπούς φορείς και
  • Τη Δευτέρα 28/1/2019 θα καταβληθούν (αντί της 1ης Φεβρουαρίου) οι συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους μη μισθωτούς του ΕΦΚΑ που προέρχονται από τον πρώην ΟΑΕΕ και τον ΟΓΑ.

Αρα όσοι είναι να πληρωθούν την Παρασκευή (οι περισσότεροι) μπορούν από την Πέμπτη το απόγευμα να πάρουν τα λεφτά τους από τα ΑΤΜ.

Το ίδιο ισχύει και για τους δημόσιους υπαλλήλους που είναι να πάρουν τον μισθό τους στις 27 όπου λόγω του ότι πέφτει Κυριακή θα πληρωθούν την Παρασκευή άρα τα χρήματα τους θα είναι διαθεσιμα από το απόγευμα της Πέμπτης στα ΑΤΜ.

Έτσι σχεδόν όλοι θα δουν την ψηφοφορία της βουλης με γεμάτες τσέπες και γεμάτο στομάχι. Μπράβο σε όποιον το σχεδίασε να γίνει η ψηφοφορία την Πέμπτη το βράδυ και η πληρωμή των συντάξεων ταυτόχρονα. 

Πηγή: Olympia.gr