"Πόλεμος" Κυβέρνησης – ΝΔ για τον "αυτοεξευτελισμό".


11-01-2019 19:46

Η ένταση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τις τελευταίες ώρες έχει… χτυπήσει κόκκινο. Απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ “πατώντας” πάνω στον… ορισμό για τον αυτοεξευτελισμό.

Η κυβέρνηση σηκώνει το γάντι και απαντά με μια “πολεμική” ανακοίνωση σε όσα ανέφερε νωρίτερα η ΝΔ, αναφορικά με τις ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό.

Η ΝΔ παρέθεσε στην ανακοίνωσή της τον… ορισμό της λέξης “αυτοεξευτελισμός” με την κυβέρνηση να “απαντά” μέσω άτυπης ενημέρωσης.

Το Μαξίμου… πατάει στον ορισμό του “αυτοεξευτελισμού” και δίνει την δική του εκδοχή για το τι πραγματικά σημαίνει η λέξη.

Click4more: ΑΝΕΛ: Διαψεύδουν την πρόθεση Καμμένου για απόσυρση των υπουργών – “Αποκυήματα φαντασίας”

Αναλυτικά τι απαντά το Μαξίμου στην ΝΔ

“Αυτοεξευτελισμός είναι να έχεις υιοθετήσει το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής περί «συναλλαγής» και να δηλώνει έκπληκτη ολόκληρη η Ευρώπη.

click4more

Πέταξε για Γερμανία η Μέρκελ – Όσα είδε, άκουσε και είπε στην…

Αυτοεξευτελισμός είναι να αυτοχαρακτηρίζεσαι προοδευτικός και η FAZ να χαρακτηρίζει το κόμμα σου εθνικιστικό.

Αυτοεξευτελισμός είναι να προδίδει όλη η Ευρώπη και το ΕΛΚ, από τον κ. Βέμπερ μέχρι τον κ. Μπροκ, ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη Συμφωνία των Πρεσπών και εσύ να συνεχίζεις να κάνεις τον Μακεδονομάχο.

Τέλος, αυτοεξευτελισμός είναι να σε αδειάζει δημόσια η Γερμανίδα Καγκελάριος για τις ανοησίες περί «συναλλαγής» και εσύ να δηλώνεις ικανοποιημένος από τις δηλώσεις της”, αναφέρει η ενημέρωση – απάντηση στην ΝΔ.

Την ίδια ώρα οι εξελίξεις αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών “τρέχουν”, αφού στην Βουλή της πΓΔΜ έχει ξεκινήσει ήδη η ψηφοφορία που αναμένεται να “ξεκλειδώσει” το… Βόρεια Μακεδονία.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πηγή: www.newsit.gr