Ράλφ Λόρεν: Ο πιο… καλοντυμένος ιππότης.


19-11-2018 11:04

Ο Ραλφ Λόρεν μέσα στο 2019 θα γίνει ο πρώτος Αμερικανός σχεδιαστής μόδας που θα τιμηθεί ως Ιππότης Διοικητής του πιο εξαίρετου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για τις υπηρεσίες του στη μόδα και την φιλανθρωπία.

Ο Ράλφ Λόρεν μπορεί να έχει ντύσει όλες τις πριγκίπισσες, όμως δεν θα έχει την τιμή να χριστεί ιππότης από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά από κάποιο εκρπόσωπό της.

Η τιμή στον Αμερικανό μόδιστρο δεν γίνεται μόνο για την προσφορά του στη μόδα, αλλά και για το τεράστιο φιλανθρωπικό του έργο και ειδικότερα στον τομέα της Υγείας.

Ο Λόρεν έχει αναπτύξει φιλανθρωπική δράση δεσμευόμενος να βοηθάει τους ασθενείς με καρκίνο να έχουν πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη. Η Ralph Lauren Corporation ίδρυσε το Κέντρο Nina Hyde για την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού στο Κέντρο Ερευνών για τον Καρκίνο Georgetown Lombardi. Επίσης έχει ιδρύσει το Κέντρο Ralph Lauren για την Αντιμετώπιση του Καρκίνου στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης και το Κέντρο Ralph Lauren για την Έρευνα του Καρκίνου του Μαστού στο Νοσοκομείο Royal Marsden στο Λονδίνο.

Ο Ραλφ Λόρεν εντάσσεται στις τάξεις άλλων πετυχημένων Αμερικανών που έλαβαν τον βρετανικό τίτλο τιμής, συμπεριλαμβανομένων των προέδρων, Ντουάιτ Ντ. Αϊζενχάουερ, Ρόναλντ Ρίγκαν, Τζορτζ Μπους, καθώς και προσωπικοτήτων των τεχνών και της επιστήμης, όπως Αντζελίνα Τζολί, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.newsit.gr