Γυναίκες έκλεψαν δονητές αξίας 550 ευρώ από κατάστημα


14-11-2018 22:58

Η αστυνομία αναζητά 2 γυναίκες που κατηγορούνται ότι έκλεψαν ερωτικά βοηθήματα αξίας 550 ευρώ από ένα κατάστημα.

Στα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας φαίνονται 3 γυναίκες που εισέρχονται στο μαγαζί “‘Libido” στο Περθ της Αυστραλίας την περασμένη Κυριακή.

2 από τις 3 γυναίκες φέρεται να αφαίρεσε τις συσκευασίες από 4 ακριβούς και τελευταίας τεχνολογίας δονητές και έφυγε από το μαγαζί με τους δονητές κρυμμένους κάτω από τα ρούχα της.

Ένας από τους δονητές που κατάφερε να κλέψει η γυναίκα που ονομάζεται Come Hither Rabbit κόστιζε 250 ευρώ.

Ο Γκάρι Σμιθ, ιδιοκτήτης του καταστήματος, ανέφερε ότι πρώτα μπήκε η μια γυναίκα μέσα στο μαγαζί και έβγαλε τον δονητή από την συσκευασία του την ώρα που το μαγαζί ήταν γεμάτο και οι πωλητές εξυπηρετούσαν άλλους πελάτες.

Αυτή η γυναίκα φέρεται να έφυγε από το μαγαζί μαζί με τον δονητή και να ξαναγύρισε μαζί με μια φίλη της για να κλέψουν και άλλα πράγματα.

Ο Σμιθ υποστηρίζει ότι οι άλλοι δονητές που έκλεψαν οι γυναίκες κόστιζαν από 75 έως 130 ευρώ.

“Είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα για εμάς. Γενικά, αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα γιατί είμαστε από τα λίγα μαγαζιά σε αυτόν τον δρόμο που μένουν ανοιχτά το βράδυ”, ανέφερε ο Σμιθ.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει τις γυναίκες που έκλεψαν τα ερωτικά βοηθήματα και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάνει δώρο 50 ευρώ για αγορές από το κατάστημά του σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό τους.

[dailymail]