Σταν Λι: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Big Bang Theory. video, pics


12-11-2018 22:19

Είναι μια τηλεοπτική σειρά… κατά ένα μεγάλο ποσοστό βασισμένη στα επιτεύγματα του Σταν Λι και δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό…

Ο λόγος για την εξαιρετικά εμπορική τηλεοπτική σειρά The Big Bang Theory, των οποίων οι χαρακτήρες -κυρίως οι Σέλντον, Λέοναρντ, Ραζ και Χάουαρντ- είναι… εθισμένοι στον Σταν Λι!

click4more

Πέθανε ο Σταν Λι!

Ως κλασικοί “σπασίκλες”, η ζωή τους… όλη περιστρέφεται από κόμικς και οι αναφορές τόσο στον ίδιο τον Σταν Λι, όσο και στους χαρακτήρες που είχε δημιουργήσει, είναι άπειρες στα αμέτρητα επεισόδια της σειράς.

Έτσι, λοιπόν, το Big Bang Theory δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει τον Stan Lee, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 95 ετών, αφήνοντας πίσω ένα -ομολογουμένως- δυσαναπλήρωτο κενό.

Η αφιέρωση έγινε στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Facebook, όπως είχε γίνει και για τον θάνατο του Στίβεν Χόκινγκ, ο οποίος επίσης είχε αναφερθεί πολλάκις στην σειρά, κάνοντας κι αυτός εμφάνιση σε κάποια επεισόδια.

Η λεζάντα αναφέρει: “Στην μνήμη του Stan Lee. Ήταν τιμή μας να τον έχουμε στο The Big Bang Theory. Σε ευχαριστούμε που ήσουν ένας αληθινός σούπερ ήρωας για τόσες πολλές γενιές. Ο θρύλος σου θα ζήσει“.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο Σταν Λι μαζί με τους πρωταγωνιστές της σειράς κι έχει τραβηχτεί στο στούντιο του Big Bang Theory, κατά την διάρκεια εμφάνισης του δημιουργού σε ένα επεισόδιο στο οποίο υποδύθηκε… τον εαυτό του.

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε την παρουσία του Σταν Λι στο The Big Bang Theory

Πηγή: www.newsit.gr