Διαδηλώσεις εναντίον του… πορνό και αντεπίθεση από γνωστή πορνοστάρ. "Ζηλιάρες σύζυγοι μας κάνουν πόλεμο".


12-11-2018 20:30

Ονομάζεται Kiki Vidis και κατάγεται από την Αυστραλία. Ο λόγος για την πορνοστάρ που κατηγορεί… ζηλιάρες συζύγους και φιλενάδες ανδρών για διαδηλώσεις εναντίον της βιομηχανίας του πορνό!

Οι διαδηλώσεις αυτές υποστηρίζονται τόσο από γυναίκες, όσο και από άνδρες, φεμινιστές, μουσουλμάνους, μέχρι και τον πρώην Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ. Η Kiki Vidis είναι πορνοστάρ εδώ και 11 χρόνια κι επισκέφθηκε την πόλη Toowoomba, στο νοτιοανατολικό Κουίνσλαντ, όπου πριν μερικές εβδομάδες έγινε η τρίτη ετήσια διαδήλωση εναντίον του πορνό!

Κατά την διάρκεια της διαδήλωσης, που τελεί υπό την αιγίδα του δημάρχου της πόλης, γίνονταν διαρκείς εκκλήσεις στους απανταχού άνδρες να μην… βλέπουν πορνό.

Ο δήμαρχος, Paul Antonio, δηλώνει “παθιασμένος” με το ζήτημα και υποστηρίζει πως δεν είναι μόνο γυναίκες πίσω από την ιδιαίτερη αυτή εκστρατεία.

Εκεί όμως είναι που διαφωνεί η πρωταγωνίστρια τούτης της ιστορίας, η πορνοστάρ Kiki Vidis. Η οποία κατηγορεί τις ζηλιάρες και ανασφαλείς συζύγους για τον… πόλεμο που δέχεται ο επαγγελματικός της κλάδος.

Yesterday's shoot with Manny Zervos Kournelli Photography 💄🌺🎬

Gepostet von Kiki Vidis am Mittwoch, 18. Februar 2015

“Το 90% των μηνυμάτων που δέχομαι είναι από θαυμαστές, ενώ τα μηνύματα μίσους είναι μόνο το 10% κι έρχονται συνήθως από τις συζύγους ή τις φιλενάδες των ανδρών”, τονίζει η ίδια, η οποία τις κατηγορεί πως κάνουν τις διαμαρτυρίες επειδή δεν θέλουν οι άντρες τους να… ποθούν γυναίκες όπως η ίδια!

One pic to sum up my Saturday

Gepostet von Kiki Vidis am Samstag, 29. November 2014

Το γκρουπ που διοργανώνει τις διαδηλώσεις, ονομάζεται City Women και κατηγορεί την βιομηχανία του πορνό για υποκίνηση ενδοοικογενειακής βίας, σεξουαλική παρενόχληση και γενικώς… μη αποδεκτά μηνύματα απέναντι στα παιδιά.

Η πορνοστάρ απαντά πως δεν είναι λύση να απαγορευτεί το πορνό και πως είναι στο χέρι των γονιών να διαπαιδαγωγήσουν καταλλήλως τα παιδιά τους…

Δείτε την πορνοστάρ Kiki Vidis

See ya Sydney

Gepostet von Kiki Vidis am Sonntag, 23. November 2014

If you've wondered where I've been lately, I fell off this ledge and died. Well that's theory 1 anyway.

Gepostet von Kiki Vidis am Donnerstag, 6. April 2017

Back on the GC 🎀

Gepostet von Kiki Vidis am Dienstag, 8. November 2016

 

Πηγή: rt.com