Έλλη Στάη: «Για να πω «ναι» στην επιστροφή μου, φαίνεται πως με κάποιον τρόπο μου είχε λείψει»


23-10-2018 17:21

Η Έλλη Στάη κλάνει ποδαρικό στο Open TV αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον σταθμό.

Ενάρξεις σεζόν και πρεμιέρες έχει κάνει πολλές. Opening καναλιού δεν έχει ξανακάνει. Πώς νιώθει για αυτό;

«Και opening τη δεκαετία του 1990 στον ΣΚΑΪ και closing έχω κάνει στην ΕΡΤ (γέλια). Μου έχουν τύχει όλα. Όταν κάτι καινούργιο αρχίζει, δημιουργείται θετική ατμόσφαιρα. Όλο αυτό έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Από την άλλη, υπάρχει και η δυσκολία. Όλα πρέπει να στηθούν από την αρχή. Άρα, μεγαλύτερη προσπάθεια, περισσότερος κόπος. Ρίσκο», λέει στο Tv Έθνος.

Της είχε λείψει η τηλεόραση; «Για να πω «ναι» στην επιστροφή μου, φαίνεται πως με κάποιον τρόπο μου είχε λείψει. Να αναρωτηθώ «πού είναι η τηλεόραση;» δεν συνέβη. Έχω ισορροπία στη δουλειά και ήταν οι προϋποθέσεις καλές στην πρόταση που μου έγινε. Αυτό δεν σημαίνει πως εάν δεν επέστρεφα τη δεδομένη χρονική στιγμή θα ένιωθα κάποιο κενό. Φροντίζω να καλύπτω τα κενά μου όσο μπορώ με πάρα πολλά πράγματα που με ενδιαφέρουν. Το ότι έχω μια σχέση με την τηλεόραση που φαίνεται πως είναι καρμική δεν μπορώ να το αρνηθώ. Πάντα στις καρμικές σχέσεις υπάρχουν δύο πλευρές. Μου λείπει, λοιπόν, η τηλεόραση και της λείπω»

Στον κόσμο, πιστεύει, έχει λείψει; «Δεν μπορώ να το απαντήσω… Η αίσθηση μου είναι πώς έχω καλή σχέση με τον κόσμο. Ειλικρινή σχέση. Αυτό ναι, υπήρχε και υπάρχει»

Πάντα επεδίωκε μια σχέση ειλικρίνειας με τον κόσμο. «Αυτά δεν τα επιδιώκεις. Πιστεύω είναι θέμα χαρακτήρα Γεννιέσαι με ορισμένα χαρακτηριστικά. Εγώ τα έχω σε όλη την γκάμα της ζωής μου. Σε ό,τι κάνω. Είμαι ίσως λίγο παραπάνω ανεξάρτητη και «αγύριστο κεφάλι», όμως το ξέρουν οι άλλοι. Και γνωρίζοντας το αυτό, είναι έντιμες και ειλικρινείς οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους».

Είναι, όμως, κάτι το οποίο φέρνει και συγκρούσεις… «Πολλές συγκρούσεις. Αλλά ταυτόχρονα και την αλήθεια του καθενός. Εστιάζω στον χαρακτήρα των ανθρώπων. Και στις συνεργασίες μου και στις προσωπικές μου σχέσεις. Ο χαρακτήρας κομίζει το αποτέλεσμα Δεν μπορείς να αποφύγεις τον εαυτό σου», λέει μεταξύ άλλων.

Πηγή: www.gossip-tv.gr