Ο πρίγκιπας Χάρι μόνος – Το μωρό κράτησε μακριά τη Μέγκαν Μαρκλ


22-10-2018 12:51

Ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκε μια κοινότητα Αβοριγίνων στο νησί Φρέιζερ, στην ανατολική Αυστραλία, χωρίς να συνοδεύεται από τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, η οποία λόγω εγκυμοσύνης κάνει ένα μικρό διάλειμμα σε αυτή τη μεγάλη περιοδεία στον Ειρηνικό.

Από την περασμένη Δευτέρα που το πριγκιπικό ζεύγος έφτασε στην Αυστραλία ακολουθεί ένα πολύ πυκνό πρόγραμμα, ανάμεσα σε επισκέψεις στο Σίδνεϊ, στη Μελβούρνη και στο Ντάμπο, στην ενδοχώρα, και στα εγκαίνια των Invictus Games, των αγώνων των αήττητων, για τους ανάπηρους και τραυματίες πολέμου.

Διάλειμμα για Μέγκαν Μαρκλ

Λίγο μετά την άφιξή τους στη νησιωτική ήπειρο, τα Ανάκτορα ανακοίνωσαν ότι ο 34χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και η 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ περιμένουν μωρό την άνοιξη του 2019. Κατά συνέπεια, το ζευγάρι αποφάσισε να ελαφρύνει κάπως το πρόγραμμα της πρώην πρωταγωνίστριας της αμερικανικής σειράς «Suits».

Ο πρίγκιπας Χάρι έγινε δεκτός στο νησί που βρίσκεται στα ανοιχτά της ανατολικής πολιτείας Κουίνσλαντ, με παραδοσιακή τελετή από τους αβορίγινες Μπαντζάλα στις όχθες της Λίμνης Μακ Κένζι.

Ο πρίγκιπας Χάρι περπάτησε με γυμνά πόδια στη λευκή άμμο στις όχθες της λίμνης, που αποτελεί πηγή πόσιμου νερού για τους αβορίγινες Μπαντζάλα, πριν ρίξει νερό στο πρόσωπό του.

Το Φρέιζερ που βρίσκεται στη θάλασσα των Κοραλλίων είναι το μεγαλύτερο αμμώδες νησί στον κόσμο, και περιλαμβάνεται στην παγκόσμια κληρονομιά της Unesco.

Η περιοδεία του ζεύγους, που θα συνεχιστεί στα νησιά Φίτζι και Τόνγκα, θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου στη Νέα Ζηλανδία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ