Οργισμένη ανακοίνωση της Λίνας Νικολοπούλου κατά Documento


21-10-2018 11:29

Απάντηση στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento στο οποίο αναφέρεται ότι προστατευόμενη μάρτυρας υποδεικνύει και άλλη εταιρεία της Λίνας Νικολοπούλου – συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα – ως εμπλεκόμενη σε χρηματισμούς γιατρών με μεθόδους Novartis, δίνει η ίδια με ανακοίνωσή της.

Η κα Νικολοπούλου στην ανακοίνωσή της μιλάει για σήριαλ που συνεχίζεται με κουκουλοφόρο μάρτυρα. Υποστηρίζει ότι η εταιρεία της δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με τη Novartis και ότι στόχο έχουν να σπιλώσουν τον σύζυγό της, Γιάννη Στουρνάρα.

Όλη η ανακοίνωση της Λίνας Νικολοπούλου

Το σήριαλ Novartis – ΚΕΕΛΠΝΟ συνεχίζεται με νέα προστατευόμενη κουκουλοφόρο μάρτυρα που καταφέρεται εναντίον της εταιρείας μου MINDVIEW. Μόνο που, δυστυχώς για τους συκοφάντες, η εταιρεία αυτή δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με την εταιρεία Novartis ούτε έχει υποπέσει σε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια… Αλλά τι σημασία έχει αυτό; Θεωρούνται ψιλά γράμματα στα υπόγεια όπου εξυφαίνονται τα σενάρια σπίλωσης του συζύγου μου Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, και της οικογένειάς μας.

Ο Κώστας Βαξεβάνης αντί να φαντασιώνεται το επόμενο σενάριο συκοφαντίας μου ας προσέλθει στα δικαστήρια για να εκδικαστούν οι αγωγές μου και μηνύσεις εναντίον του, αντί να ζητά διαρκώς αναβολές…

Η εταιρεία MINDVIEW είναι εταιρεία έρευνας αγοράς και διεξάγει έρευνες στον τομέα της υγείας, που είναι και η ειδικότητά μου, σύμφωνα με τη διεθνώς αναγνωρισμένη μεθοδολογία και δεοντολογία. Συμβάλλεται με νόμιμες συμβάσεις και συμμορφώνεται με τους νόμους του κράτους. Τα τελευταία δυο χρόνια οι εταιρείες μου ελέγχονται διαρκώς και εξονυχιστικά από όλες τις επιτροπές ελέγχου και δυστυχώς για τους συκοφάντες μου, ουδέν έχει προκύψει.

Η συνέχεια στα δικαστήρια. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η προστασία της κουκούλας ημερομηνία λήξεως…

Πηγή: www.newsit.gr