Στην φυλακή αστυνομικός και άλλοι τέσσερις για το κύκλωμα ναρκωτικών.


18-10-2018 22:31

Στη φυλακή οδηγούνται οι πέντε εκ των επτά κατηγορουμένων οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα ναρκωτικών το οποίο εξαρθρώθηκε πριν από λίγες ημέρες από την ΕΛΑΣ.

Οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα ναρκωτικών απολογούνταν από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 18.10.2018, μέχρι αργά το βράδυ ενώπιον ανακρίτριας διαφθοράς.

Οι αποφάσεις για τους κατηγορούμενους στο κύκλωμα ναρκωτικών

Μεταξύ των κατηγορουμένων που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι περιλαμβάνεται αστυνομικός ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να επικαλέστηκε γνώριζε για την ύπαρξη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και εισχώρησε σε αυτό ως «μυστικός» για να το ξεσκεπάσει, αλλά δεν ενημέρωσε την υπηρεσία του.

Ένας ακόμα 31χρονος κατηγορούμενος με καταγωγή από τη Θεσσαλία και πατέρα πρώην ευρωβουλευτή, δήλωσε χρήστης και ζήτησε τη διενέργεια τοξικολογικής εξέτασης. Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν στις απολογίες τους και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι.

Ελεύθεροι με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα σε ΑΤ και καταβολή εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ αφέθηκαν ένας 45χρονος από τη Σπάρτη και μία 34χρονη κατηγορούμενη.

Ένας ακόμα αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα διαφεύγει της σύλληψης ενώ αναζητούνται δύο ακόμα άτομα ένας εκ των οποίων φέρεται να έχει αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα.

Πηγή: www.newsit.gr