Σοκ για την Τζούλια Λούις Ντρέιφους


18-10-2018 9:34

Η οικογενειακή τραγωδία που έχει στιγματίσει τη βραβευμένη με Emmy κωμικό Τζούλια Λούις Ντρέιφους το καλοκαίρι έρχεται τώρα στο φως της δημοσιότητας.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Veep» έχασε την ετεροθαλή αδερφή της από υπερβολική δόση κοκαΐνης στις 13 Αυγούστου.

Η 44χρονη Εμα Λούις Ντρέιφους, όπως αναφέρει η espresso βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε ένα δημοφιλές μονοπάτι στο στην Καλιφόρνια, αφήνοντας πίσω της, χωρίς να έχει φτιάξει διαθήκη, την προσωπική περιουσία της, που ανέρχεται σε 23.000.000 δολάρια. Είχε πρόσφατα δημιουργήσει μια εταιρία για την ανάπτυξη εκτάσεων με στόχο την παραγωγή μαριχουάνας, επενδύοντας σε αυτό το πρότζεκτ 4.500.000 δολάρια.

Στη νεκρολογία της που δημοσιεύτηκε στα τέλη Αυγούστου η Ντρέιφους, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, περιγράφεται ως κοινωνική λειτουργός που αγαπούσε τη ζωή τόσο στην πόλη όσο και στην εξοχή. Μάλιστα, αναφέρεται ότι το μέρος όπου βρέθηκε νεκρή ήταν μια από τις «αγαπημένες της σαββατοκυριακάτικες αποδράσεις».

Τελικά, έπειτα από δικαστικές διαδικασίες, η διαχείριση του συνόλου της περιουσίας της στις αρχές Οκτωβρίου πέρασε στη μητέρα της Φίλις Λούις Ντρέιφους, αφήνοντας εκτός τον σύντροφο της Σιν Κιμ.

Ο θάνατος της ετεροθαλούς αδερφής της είναι ακόμη ένα χτύπημα για την 57χρονη ηθοποιό που πρόσφατα αποκάλυψε ότι «είναι πολύ τυχερή» που ζει μετά τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού με τον οποίο διαγνώστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017.

Η Τζούλια δεν έχει κάνει καμία δημόσια αναφορά για τον θάνατο της αδερφής της

Σοκ για την Τζούλια Λούις Ντρέιφους

Σοκ για την Τζούλια Λούις Ντρέιφους

Σοκ για την Τζούλια Λούις Ντρέιφους

Πηγή: www.gossip-tv.gr