Μ. Καβογιάννη: «Δόθηκα στο θέατρο και στην τηλεόραση, αλλά όχι εις βάρος της προσωπικής μου ζωής»


18-10-2018 0:29

Η Μαρία Καβογιάννη νιώθει ευγνώμων για την καριέρα που έχει διαγράψει μέχρι τώρα αλλά και για τις επιτυχημένες συνεργασίες που είχε -ανάμεσά τους και ο Πάνος Κοκκινόπουλος αλλά και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης- αλλά παραδέχεται πως πάντα ήθελε να την έχει σε ισορροπία με τις αναζητήσεις της στην προσωπική της ζωή. 

Μπορεί να μην επιστρέφεις για την ώρα σε κάποια σειρά, έκανες, όμως, ένα σπέσιαλ γκεστ στη νέα σειρά του Κοκκινόπουλου…

Είναι εξαιρετικός ο Πάνος και έκανα με πολύ μεγάλη χαρά το γκεστ που μου ζήτησε στη νέα σειρά του «Ου φονεύσεις», που θα βγει στο κανάλι Open. Ενα ζευγάρι χάνει το παιδί του σε ένα δυστύχημα το χτυπάει ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και ο οδηγός του το παρατάει στον δρόμο και πεθαίνει. Οι δυο τους αποφασίζουν να πάρουν την εκδίκησή τους με έναν τρόπο που κόβει την ανάσα.

Ποιος παίζει τον τηλεοπτικό σου σύζυγο;

Ο έμπειρος Θοδωρής Κατσαφάδος, με τον οποίο «δέσαμε» εξαιρετικά… Είναι μαγικός ο τρόπος που δουλεύει ο Κοκκινόπουλος και είμαι χαρούμενη κάθε φορά που με καλεί κοντά του.

Οι ιστορίες του είναι αληθινές ιστορίες…

Είναι ιστορίες βγαλμένες από τα δελτία ειδήσεων οι περισσότερες, φωτισμένες από την έμπνευσή του. Δεν κάνει απλά τηλεόραση ο Πάνος, κάνει κινηματογράφο σε αυτήν! 

Μετράς πολλά χρόνια στον χώρο, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν πρωταγωνιστεί η τέχνη στη ζωή σου. Είναι απλώς ένα κομμάτι της.

Απλώς ένα κομμάτι της, όπως το λες. Πολύ σημαντικό και ακριβό, αλλά δεν άφησα πίσω τη Μαρία ποτέ. Εφτιαξα οικογένεια, επένδυσα σε φίλους, έζησα και ζω κι έξω από τη σκηνή… Αυτό το «θυσιάζω τα πάντα για τη δουλειά» ποτέ δεν το είχα. Δόθηκα και στο θέατρο και στην τηλεόραση, αλλά όχι εις βάρος της προσωπικής μου ζωής. Την προσέχω τη Μαρία, τη φροντίζω πολύ…

Σινεμά θες να ξανακάνεις μετά την έξοχη βραβευμένη ταινία «Ενας άλλος κόσμος»;

Ηταν συναρπαστική η εμπειρία τής όντως έξοχης ταινίας που κάναμε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ηταν θαυμάσια το σενάριο και η σκηνοθεσία του, υπήρχε μια ισχυρότατη ομάδα ηθοποιών και ο ρόλος που μου έφερε και το βραβείο ήταν μεγάλο δώρο για εμένα!

 

Πηγή: Realnews