ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί


16-10-2018 14:11

Η κοινή πορεία του ΟΠΑΠ με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συνεχισθεί, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους, κάτι που ανακοίνωσαν σε κοινή εκδήλωση.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΟΠΑΠ επισημοποίησαν ότι ανανεώθηκε η συνεργασία τους, μέσω συνέντευξης Τύπου,με τους Νίκο Νταμπίζα, Γιώργο Δώνη και Αντονί Μουνιέ να δίνουν το “παρών” στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας.

Αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Γιώργος Δώνης, δήλωσε: “Αυτή η ομάδα βγάζει υγεία. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο μας. Έχουμε να δώσουμε ακόμη πολλά. Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ, γιατί όλες οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται έναν μεγάλο χορηγό. Ελπίζουμε να ανταποδώσουμε με επιτυχίες”.

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος «καλύπτει» την… απουσία του Πιεμπονγκσαντ

Από την πλευρά του, ο Νίκος Νταμπίζας, πρόσθεσε: “Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για την βοήθεια και την συνεργασία. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο ΟΠΑΠ ανακαινίζει δύο παιδιατρικά νοσοκομεία. Και πρέπει να συμβάλουμε όλοι σ΄ αυτήν την προσπάθεια”.

Ο Άντονι Μουνιέ δήλωσε: “Οι παίκτες δεν περιορίζονται μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Αποτελούμε και πρέπει να αποτελούμε παράδειγμα για την κοινωνία και τα νέα παιδιά. Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε τον ΟΠΑΠ σαν χορηγό του Παναθηναϊκού. Όπως ξέρετε ο ΟΠΑΠ χτίζει δύο παιδικά νοσοκομεία και ο καθένας μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη φτιάξει έναν λογαριασμό στο διαδίκτυο για την συμμετοχή σε αυτή την πρωτοβουλία και καλώ όλους τους οπαδούς μας να μπουν στην προσπάθεια αυτήν και να βοηθήσουν. Για άλλη μία φορά είμαστε χαρούμενοι που ανανεώνουμε το συμβόλαιό μας με τον ΟΠΑΠ”.

Πηγή: www.newsit.gr