Αναγνωστόπουλος-Ζαμπέτολγου: «Όταν η εκπομπή άρχισε να πηγαίνει καλά τα σχόλια αγρίεψαν»


11-10-2018 22:54

Η Νάνσυ Ζαμπέτολγου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συνεχίζουν με επιτυχία την εκπομπή τους Dot. 

Οι δυο τους συνεργάζονται με επιτυχία, ενώ είναι και καλοί φίλοι. 

“Εχει τύχει να καλέσετε στην εκπομπή κάποιον που δεν εκτιμάτε;

«Γενικά δεν προσκαλούμε άτομα που δεν εκτιμούμε» είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η  Νάνσυ Ζαμπέτογλου συμπλήρωσε: «Μόνο έναν άνθρωπο έχουμε καλέσει που δεν εκτιμούσαμε και δεν θα τον ξανακαλέσουμε»

Ποιον;

Νάνσυ: «Δεν θα το πω»

Haters έχετε; Σχόλια που σας κράζουν;

Θανάσης: «Όταν ξεκίνησε η εκπομπή, που ο κόσμος μας ήξερε και δεν μας ήξερε και τα νούμερα ήταν μέτρια, όλοι έλεγαν πάρα πολύ καλά λόγια. Ήμασταν ακίνδυνοι. Θυμάμαι κάποιος μου είχε πει «όταν ανέβουν τα νούμερα και κάνετε επιτυχία δες πώς θα αλλάξουν τα σχόλια». Και όντως, όταν αρχίσαμε να πηγαίνουμε καλά  άρχισαν να αγριεύουν και τα σχόλια στο Youtube. Εμένα ποτέ δεν με σοκάρει η κακία ή ο φθόνος του άλλου. Ξέρω πως αυτό δεν αφορά εμάς, αλλά τον εαυτό του. Αυτό που με σοκάρει περισσότερο είναι ότι έχεις εκείνη την ώρα τον χρόνο και τη διάθεση να μπεις στη διαδικασία να γράψεις σχόλια για άλλους ανθρώπους. Βαριέμαι και που το σκέφτομαι. Πάντως δεν τα διαβάζω καν»

Νάνσυ: «Ούτε εγώ τα διαβάζω. Στεναχωριέμαι, δεν αισθάνομαι ότι το χρειάζομαι»

Ποιοι είναι οι τηλεθεατές σας;

Νάνου: «Νομίζω ότι είναι άνθρωποι που δεν βλέπουν πάρα πολλή τηλεόραση. Έτσι κι αλλιώς, ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση το Σαββατοκύριακο είναι άλλος από τον κόσμο που βλέπει τις καθημερινές, είναι κυρίως γυναίκες»

Αν έκλειναν οι εκπομπές, τα περιοδικά, τα media, τι θα μπορούσατε να κάνετε;

Θανάσης: «Εγώ μπορεί να έβγαζα κάνα free press. Ειλικρινά δεν έχω κάνει τίποτε άλλο εκτός από αυτήν τη δουλειά»

Νάνσυ: «Και εγώ δημοσιογράφος θα ήμουν και πάλι. Μπορεί όμως να γινόμουν και interior designer. Καλά, ιδανικά θα ήθελα να είμαι συγγραφέας. Αλλά δεν έχω καμία καλή ιδέα και το έχω αφήσει στην άκρη αυτό το όνειρο»

Θανάσης: «Α ναι, και εγώ. Θα ήμουν σε ένα νησί και δήθεν θα έγραφα» δήλωσαν στο Down Town

Πηγή: www.gossip-tv.gr