Το Plan b του Γιαννακόπουλου για Παναθηναϊκό και Athens Alive.


11-10-2018 22:17

Για πρώτη φορά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και σε ένα plan b για την έδρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, αν δεν προχωρήσει το πρότζεκτ του Athens Alive, για το οποίος τόνισε πάντως ότι είναι αισιόδοξος.

Για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν την πρεμιέρα της ομάδας μπάσκετ στη Euroleague και επισήμανε και ένα plan b για το γήπεδο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου

Για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ: «Όλοι έχουμε ενημερωθεί πως έχει γίνει η μεταβίβαση στον Παιρότζ. Αυτό είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων να ολοκληρωθεί. Το Athens Alive προχωρά με βάση το σχέδιό μας. Είμαστε όλοι ταγμένοι και πιστεύουμε πως θα προχωρήσει. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να έχει την έδρα του. Αν δεν συμβεί αυτό, υπάρχει πάντα ένα Plan B που περιλαμβάνει ανακατασκευή της Λεωφόρου σε γήπεδο μπάσκετ. Πιστεύω πως δεν θα φτάσουμε εκεί. Αν προχωρήσει το Athens Alive θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται εδώ στο ΟΑΚΑ, στον χώρο του».

Για τις σχέσεις με τη Euroleague: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχο την κούπα. Θέλουμε να πάμε στο Final Four και να το σηκώσουμε κιόλας. Έχουν γίνει λάθη και από τις δύο πλευρές. Τα είδαμε, τα διορθώσαμε. Θέλουμε να έχουμε μία καλή χρονιά, με πρωταγωνιστές τους αθλητές».

Πηγή: www.newsit.gr