Λαμία: “Ήμουν ανήμπορη στις άρρωστες ορέξεις του…” – “Με κράταγε όμηρο και με κακοποιούσε…”


24-09-2018 1:04

Τις βασανιστικές στιγμές στα χέρια του 34χρονου πρώην εθνοφύλακα περιέγραψαν λεπτομερώς οι δύο γυναίκες που εμφανίστηκαν μετά την καταγγελία της 40χρονη Γαλλίδας πως ήταν αιχμάλωτη στο διαμέρισμα της Λαμίας.

Ανατριχίλα προκαλούν όσα έζησαν  στο σπίτι του 34χρονου από τη Λαμία οι δύο Ελληνίδες πρώην σύντροφοί του, οι οποίες έσπασαν τη σιωπή τους μετά τις πρόσφατες καταγγελίες της 40χρονης Γαλλίδας πως ήταν αιχμάλωτη του πρώην εθνοφύλακα.

Οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν στους αστυνομικούς ότι είχαν πέσει και οι ίδιες θύματα των αρρωστημένων ορέξεών του και περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τη σεξουαλική βία και τους εκβιασμούς που δέχονταν επί μακρόν από τον δράστη φοβούμενες για τη ζωή τους, κάνοντας λόγο για πραγματικό εφιάλτη.

Χειραγώγηση και βία

Η πρώτη εξ αυτών, όπως αποκαλύπτει η Realnews, μία 35χρονη γυναίκα, κατέθεσε ότι γνώρισε τον δράστη όταν ήταν ακόμη μαθήτρια του Λυκείου και σύναψε σχέση μαζί του τον Νοέμβριο του 2003. Στην αρχή ξεκίνησε να με δένει χωρίς να ασκεί βία και πάντα με τη θέλησή μου. Σιγά – σιγά, όμως, άρχισε να γίνεται πιο βίαιος. Μου έδενε τα χέρια και τα πόδια. Μου έκλεινε το στόμα και τα μάτια, άσχετα από το ερωτικό παιχνίδι μας, κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Το τέλος της αθωότητας και η αρχή του εφιάλτη

Η δεύτερη καταγγέλλουσα γνώρισε τον εφιάλτη σε ηλικία 17 ετών. Ήταν η πρώτη φορά που είχε σεξουαλική επαφή όταν της έδεσε, όπως είπε, τα χέρια με ταινία πίσω από την πλάτη. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Μια μέρα με έσυρε στο κρεβάτι. Με έδεσε ξανά. Άρχισα να φωνάζω. Μου έβαλε ένα μαντήλι στο στόμα για να μην ακούγομαι. Μου έβγαλε τα ρούχα και, αφού μου έλυσε τα πόδια, με βίασε. Με απείλησε, ότι αν έλεγα κάτι, θα μου έκανε κακό. Από εκείνη την ημέρα με κρατούσε όμηρο. Φοβόμουν μη μάθει τίποτα ο πατέρας μου, γιατί τότε ήμουν ανήλικη, κατήγγειλε η 24χρονη σήμερα κοπέλα.

Τέλος, σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 24 ετών νυν σύντροφος του πρώην εθνοφύλακα, η οποία δηλώνει ότι δεν γνώριζε τα όσα έχουν συμβεί.

πηγή: Realnews

 

 

Πηγή: www.newsit.gr