Τα «καρφιά» του Αναδιώτη για την εποχή που συμμετείχε στο «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου»


21-09-2018 7:14

Ο Νίκος Αναδιώτης δεν… μασάει τα λόγια του αλλά μιλάει ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με παλιότερες συνεργασίες του, για τις οποίες όμως λέει πως δεν θα ήθελε να κάνει κακό, όσα αρνητικά συναισθήματα και αν έχει… 

Ισχύει ότι μπορεί να σας «μεταφέρουν» σε ζώνη του Σαββατοκύριακου;

∆εν έχει ανακοινωθεί επίσηµα κάτι, αλλά ευχή όλων µας είναι να συνεχίσει. Θα ήθελα να είµαι στον ΑΝΤ1. Είµαι γενικότερα χαρούµενος και πολύ αισιόδοξος για την ανοδική πορεία που θα έχει ο τηλεοπτικός σταθµός που εργάζοµαι την προσεχή σεζόν. ∆ιανύουµε µία µεταβατική περίοδο, που, µαζί µε τα πρόσωπα, τείνει να αλλάξει και η φιλοσοφία του σταθµού.

Στο «Nomads» θα ξαναπήγαινες;

Αν δεν το είχα ξανακάνει, ναι. Τώρα που το έχω κάνει, όχι. ∆εν θα µπορούσα να αφήσω ξανά την οικογένειά µου για τόσο µεγάλο χρονικό διάστηµα. Παρ’ όλα αυτά είναι µία υπέροχη και µοναδική εµπειρία, δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόµοιο και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όσους σκέφτονται να δηλώσουν συµµετοχή.

Από τις προηγούμενες συνεργασίες σου, υπάρχει κάποια που να ξεχωρίζεις, θετικά ή αρνητικά;

Προσπαθώ απ’ όλες τις δουλειές µου να βλέπω µόνο τα θετικά, οπότε δεν µπορώ να πω ότι έχω κακοπεράσει σε πολλές δουλειές στη ζωή µου. Τώρα, δεν θα το κρύψω ότι ξεχώρισε η συγκεκριµένη συνεργασία λίγο παραπάνω. Οπως και στο παρελθόν είχε ξεχωρίσει κάποια συνεργασία που δεν πέρασα καλά. Στο πώς περνάω, ωστόσο, τώρα σε σχέση µε το πώς περνούσα στην εκποµπή «Σπίτι µου, σπιτάκι µου» δεν υπάρχει µέτρο σύγκρισης. Είναι τα δύο άκρα!

Θα έκανες κακές σκέψεις για συνεργάτες που σου έχουν φερθεί άσχημα;

Οχι, αυτό δεν θα το έκανα ακόµη και αν κάποιος µου είχε κάνει κακό. Το κακό δεν το πολεµάς µε το κακό, αλλά µε το καλό αν θέλεις να το κερδίσεις.

Τι είναι πιο δύσκολο σε αυτή τη δουλειά; Η διαχείριση του θυμού, του εαυτού σου ή κάτι άλλο;

∆εν θυµώνω εύκολα, γιατί δεν επιτρέπω στον εαυτό µου να τον θυµώσει κάτι εύκολα. Το δύσκολο είναι ότι αυτός ο χώρος καµιά φορά δεν µένει µόνο στο πλαίσιο της δουλειάς, αλλά εισβάλλει και στην υπόλοιπη ζωή σου και αυτό σίγουρα δεν είναι ευχάριστο.

 Πηγή: Realnews

φγρεγρεγ

φγρεγρεγ

φγρεγρεγ