ΠΑΟΚ – Τσέλσι: Συστάσεις προς τον κόσμο. "Όλοι μαζί για το πρώτο βήμα"


20-09-2018 13:34

Κόσμια συμπεριφορά ζητάει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στην Τούμπα, για τον αγώνα με την Τσέλσι, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τους φίλους της ομάδας που θα παρακολουθήσουν από κοντά το ματς με την Τσέλσι να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά, τονίζοντας πως η UEFA είναι πολύ αυστηρή σε ζητήματα τάξης και ασφάλειας

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Η πρεμιέρα του ομίλου στο Europa League, φέρνει μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης στην Τούμπα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλωσορίζει τους σημερινούς της αντιπάλους και τους φιλάθλους και έχει πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα για να υποσχεθεί ένα υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικό βράδυ.

ΠΑΟΚ – Τσέλσι: Δύσκολο ξεκίνημα στο Europa League

Το αναμενόμενο sold out προμηνύει πως για ακόμη μια φορά η Τούμπα θα γίνει αντικείμενο συζήτησης σε ολόκληρη την Ευρώπη, για τον παλμό, το πάθος, τη φωνή και την ψυχή που καταθέτουν οι οπαδοί μας. Παρακαλούμε τον καθένα από όσους θα παραβρεθούν, να σεβαστούν τους κανόνες ασφαλείας και να εξασφαλίσουν την κατά το δυνατόν έγκαιρη είσοδό τους για την αποφυγή συνωστισμού. Στους ευρωπαϊκούς αγώνες δεν ισχύει η δωρεάν, χωρίς εισιτήριο και θέση, είσοδος για τα παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν τους αυστηρούς κανόνες διεξαγωγής του αγώνα, η παραβίαση των οποίων επιφέρει σημαντικές τιμωρίες. Υπενθυμίζουμε πως απαγορεύεται η ανάρτηση πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, η χρήση και η ρίψη κροτίδων, βεγγαλικών, φωτοβολίδων και συσκευών λέιζερ. Αυτό το ταξίδι ευχόμαστε να είναι μακρύ και ενδιαφέρον. Και τα μεγαλύτερα ταξίδια ξεκινούν με το πρώτο βήμα και αυτό το κάνουμε όλοι μαζί σήμερα!»

Πηγή: www.newsit.gr