Βίντι – Νίκολιτς: "Δεν είναι ευχάριστο να αντιμετωπίζεις την ΑΕΚ"


21-08-2018 16:31

Ο προπονητής της Βίντι τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική για να φέρει καλό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων για τα πλέι οφ του Champions League.

«Η ΑΕΚ είναι σοβαρός αντίπαλος, ένα πολύ φιλόδοξο κλαμπ με έναν στρατό από οπαδούς. Οι Έλληνες φανατικοί με το ποδόσφαιρο. Θα χρειαστεί να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Δεν παίζουν ρόλο τα ονόματα, αλλά η ΑΕΚ έχει το δικό της στυλ και δεν είναι καθόλου ευχάριστο να την αντιμετωπίζεις. Είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Όμως είμαστε κι εμείς ανταγωνιστικοί και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα επικρατήσει», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός της Βίντι.

«Δεν υπάρχει πίεση. Έχουμε ήδη πετύχει κάτι μεγάλο και είμαστε χαλαροί, αλλά όχι με την αρνητική έννοια, λες και δεν μας νοιάζει. Είμαστε διψασμένοι για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα. Ήδη είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε καταφέρει, καθώς θα παίξουμε σίγουρα 14 ευρωπαϊκά ματς κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για το ουγγρικό ποδόσφαιρο», πρόσθεσε ο Νίκολιτς.

Όσο για το γεγονός ότι η Βίντι θα… ξενιτευτεί στη Βουδαπέστη, καθώς το γήπεδό της ανακατασκευάζεται, είπε: «Είμαστε σαν φιλοξενούμενοι εδώ και δυόμισι χρόνια. Έχουμε παίξει μόνο ένα παιχνίδι στη φυσική μας έδρα. Όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Με το αυτοκίνητο η απόσταση είναι μικρή, όποιος αγαπά την ομάδα θα είναι δίπλα μας. Θα ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος όλων αν παίζαμε στην έδρα μας, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες».

Πηγή: www.newsit.gr