Μαρία Κορινθίου: «Μου έχει γίνει πρόταση και μάλιστα πολύ πιεστικά…»


19-08-2018 17:29

Ο Γιάννης Αϊβάζης, ο σύζυγος της Μαρίαw Κορινθίου, έλαβε πέρυσι μέρος σε ένα ριάλιτι επιβίωσης. Εκείνη θα πήγαινε σε ένα τέτοιου τύπου ριάλιτι;

 «Όχι, αν και μου έχει γίνει πρόταση και μάλιστα πολύ πιεστικά» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Για ποιο λόγο δεν θα το κάνατε;

«Για πολλούς λόγους… Πρώτος και κυριότερος, δεν θα μπορούσα να αφήσω το παιδί μου, ειδικά σε μια χρονική στιγμή που έχει σχολείο. Αν ήταν καλοκαίρι και έφευγα για λίγο, ενώ βρισκόταν στη γιαγιά του για διακοπές, ίσως να μην το επηρέαζε τόσο, αλλά να απουσιάζω από την καθημερινότητά του χειμώνα ως μάνα δεν είναι το ίδιο μάνα και πατέρας, όταν λείπει η μάνα είναι δύσκολο δεν γίνεται. Το περισσότερο που έχω φύγει από την Ισμήνη ήταν λόγω δουλειάς για δύο εβδομάδες, όχι όμως πιο πολύ».

-Πώς σας φαίνεται ότι τα ριάλιτι έβαλαν σε δεύτερη μοίρα τη μυθοπλασία;

«Μόδα είναι. Ό,τι είναι μόδα είναι παροδικό, είτε μιλάμε για ρούχα είτε για τρόπο ζωής είτε για την τηλεόραση. Η εποχή το προστάζει. Θα πω όμως ότι γενικά η τηλεόραση έχει γυρίσει 20 χρόνια πίσω. Αυτό έγινε γιατί κάποιοι πάτησαν στην κρίση, αλλά η δική μου άποψη είναι ότι για να κάνεις μια ωραία δουλειά δεν είναι τα λεφτά τόσο σημαντικά, αν υπάρχει δημιουργικότητα, όνειρο, τσαγανό και νέοι άνθρωποι. Υπάρχει βέβαια και το λεγόμενο σύστημα που δεν ξέρουν πού στοχεύει… Το «τρώμε» πάντως… Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά.»

Μαρία Κορινθίου: «Μου έχει γίνει πρόταση και μάλιστα πολύ πιεστικά…»

Μαρία Κορινθίου: «Μου έχει γίνει πρόταση και μάλιστα πολύ πιεστικά…»

Πηγή: www.gossip-tv.gr