ΑΕΚ: Ετοιμάζονται για το ταξίδι στην Ουγγαρία οι φίλοι της Ένωσης


17-08-2018 21:08

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο της ομάδας για τα εισιτήρια για το πρώτο παιχνίδι της Ένωσης με τη Βίντι στην Ουγγαρία, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League.

Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να εξασφαλίσουν μία θέση στην «κιτρινόμαυρη» εξέδρα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βίντι, για τα πλέι οφ του Champions League.

Τα εισιτήρια για την πρώτη μάχη (22/8) των δύο ομάδων τέθηκαν ήδη σε κυκλοφορία, όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση

«Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Βουδαπέστη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Vidi-AEK (Τετάρτη 22 Αυγούστου, 21:00 τοπική ώρα) στο πλαίσιο των play-off του UEFA Champions League, ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου site μας, www.aekfc.gr, από τώρα έως και τη Δευτέρα 20/08 στις 13:00.

Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 16 ευρώ και κάθε φίλαθλος θα πρέπει να αναγράψει για κάθε εισιτήριο με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ τα εξής δεδομένα ανά αγοραστή:

ONOMAΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Ο τόπος παραλαβής των εισιτηρίων στη Βουδαπέστη (ξενοδοχείο και ώρες διάθεσης των αγορασμένων εισιτηρίων) θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ανακοίνωση.

Φίλαθλοι που δεν θα έχουν ακολουθήσει τα παραπάνω, δεν θα μπορέσουν να βρουν εισιτήριο. Η διαδικασία αυτή έχει οριστεί από την Αστυνομία και τη Αθλητικές Αρχές της Ουγγαρίας».

Πηγή: www.newsit.gr