Φιλοπάππου: Ύποπτοι στα χέρια της Ασφάλειας – Θα κληθεί για αναγνώριση η φίλη του 25χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο στα βράχια


17-08-2018 13:20

– Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας σε βάρος του ζευγαριού στου Φιλοπάππου

– Ύποπτοι που ήδη βρίσκονται στη ΓΑΔΑ εξετάζονται και αναμένεται διαδικασία αναγνώρισης από την 23χρονη

– Στο σημείο βρέθηκε το πρωί ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ανώτατοι αξιωματικοί

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το θρίλερ με τον θάνατο του 25χρονου φοιτητή στα βράχια στου Φιλοπάππου. Από τα ξημερώματα έχουν προσαχθεί ύποπτοι οι οποίοι εξετάστηκαν από την Ασφάλεια. Οι προσαγωγές υπόπτων ωστόσο συνεχίζονται. Μέσα στο επόμενο διάστημα μάλιστα θα κληθεί στη Γ.Α.Δ.Α. Η 23χρονη φίλη του θύματος για να διαπιστωθεί εάν μπορεί να αναγνωρίσει μεταξύ των υπόπτων το πρόσωπο κάποιου από τους ληστές.

Χαρακτηριστικό της βαρύτητας την οποία δίνει στην υπόθεση η ΕΛ.ΑΣ. είναι και το γεγονός ότι νωρίς το πρωί ο νέος Αρχηγός, Αριστείδης Ανδρικόπουλος μαζί με ανώτατους αξιωματικούς επισκέφτηκε την περιοχή για να έχει ίδια άποψη για το σημείο.

Συνεχίζεται το θρίλερ

Δυστυχώς το σημείο όπου βρισκόταν το ζευγάρι το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου είναι πολύ σκοτεινό. Η κοπέλα, με καταγωγή από την Πορτογαλία έχει ήδη αναφέρει ότι δεν μπόρεσε να καταλάβει πως ο 25χρονος φοιτητής βρέθηκε στο κενό. Είχε στραμμένη την προσοχή της στον έναν από τους τρεις δράστες ο οποίος εκείνη την ώρα είχε αρπάξει τον σάκο που είχε μαζί της.

Άκουσε όπως είπε τον φίλο της να λογομαχεί με τους άλλους δυο ληστές και ξαφνικά κατάλαβε ότι είχε χάσει την ισορροπία του και έπεσε στο κενό, ενώ οι ληστές έφευγαν τρέχοντας. Δεν είναι σε θέση να πει εάν κάποιος τον έσπρωξε ή εάν ο 25χρονος έχασε την ισορροπία του.

Ίσως, λόγω της νύχτας να είναι για εκείνη δύσκολο να αναγνωρίσει και κάποιον από τους ληστές, οι αστυνομικοί ωστόσο βασίζουν πολλά στη μαρτυρία της.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Πηγή: www.newsit.gr