Παπαχρήστου: "Μπορώ και 15 μέτρα – Κουράγιο σε όσους θρηνούν στην Ελλάδα" – video


11-08-2018 0:55

Για τη μεγάλη νίκη της στο τριπλούν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου του Βερολίνου, μίλησε η Βούλα Παπαχρήστου, τονίζοντας ότι έχει τις δυνατότητες να σπάσει ακόμα και το “φράγμα” των 15 μέτρων, ενώ δεν ξέχασε και τα θύματα της τραγωδίας με τις φονικές φωτιές στην Ελλάδα.

Έτοιμη για ακόμη μεγαλύτερους στόχους έδειξε η Βούλα Παπαχρήστου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου και αφιέρωσε τη νίκη της, σε όσους θρηνούν στην Ελλάδα για τους νεκρούς των φονικών πυρκαγιών στην Αττική.

Οι δηλώσεις της Παπαχρήστου

«Το πίστευα από τη στιγμή που μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, από την ημέρα που πάτησα το πόδι στη Γερμανία, πως είμαι σε θέση να κερδίσω αυτό το πρωτάθλημα. Από το πρώτο άλμα μπήκα για τη μεγάλη επίδοση, δεν φοβήθηκα τον αγώνα. Είχα μεγάλα άλματα, ωστόσο δεν κατάφερα να πετύχω ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Όμως  επιβεβαίωσα την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια, στον προπονητή μου, γιατί έκανε το νταμπλ, συγχαρητήρια και στον συναθλητή μου (σ.σ. Τεντόγλου). Ήταν εξαιρετικό και το ένα-δύο των κοριτσιών στο επί κοντώ.

Εύχομαι να χάρισα στους Έλληνες έστω και λίγη αισιοδοξία, καλό κουράγιο στις οικογένειες που θρηνούν. Σήμερα ένιωθα πως μπορώ να κάνω 15.00μ, δεν πειράζει το γυροφέρνω πιστεύω κάποια στιγμή θα βγει. Σίγουρα θα συνεχίσω τους αγώνες στη σεζόν, ωστόσο πρέπει να μιλήσω με τον προπονητή μου και τον μάνατζέρ μου. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Κώστα Παναγόπουλο και να πω ευχαριστώ σε εκείνον και την ομοσπονδία μας, που μας στηρίζουν. Δεν είναι εύκολοι καιροί, όμως, όλοι μαζί μια γροθιά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

Πηγή: www.newsit.gr