ΑΕΚ – Ματσιούλις: "Ανταγωνιστικοί σε Ελλάδα και Ευρώπη – Θέλω περισσότερους οπαδούς"


10-08-2018 17:16

Ο Γιόνας Ματσιούλις ανακοινώθηκε και τυπικά από την ΑΕΚ, και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης, έδειξε ανυπόμονος για τη νέα σεζόν, στέλνοντας και το μήνυμά του στους φιλάθλους της νέας του ομάδας.

Χαρούμενος για την επιστροφή του στην Αθήνα, εμφανίστηκε ο Γιόνας Ματσιούλις, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ και ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας να στηρίξουν ακόμη περισσότερο την προσπάθεια της Ένωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ματσιούλις για την ΑΕΚ

«Είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα στην ΑΕΚ. Επιστρέφω σε μια χώρα και μια πόλη, την Αθήνα, που αγαπώ και γνωρίζω πολύ καλά. Πέρασα πολύ όμορφα χρόνια. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις στο ΟΑΚΑ και να παίξω μπροστά στους οπαδούς της ΑΕΚ.

Ελπίζουμε να έχουμε μια χρονιά παρόμοια με την περσινή και περιμένουμε ακόμα περισσότερους φίλους για να μας υποστηρίξουν σε μία απαιτητική σεζόν. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό. Να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, με την σωστή καθοδήγηση από τον κόουτς, και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους, ανυπομονώ να τους δω από κοντά με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Πηγή: www.newsit.gr