Μαύρα μεσάνυχτα: Ο Νικόλας ανοίγει την καρδιά του στην Πένυ


10-08-2018 2:56

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα, η Τζία τούς έχει σοκάρει όλους με τις αποδείξεις που κρατάει στα χέρια της.

Αποδείξεις που καίνε τον Σερέτη αλλά και την ίδια. Είναι όμως, αποφασισμένη να το τραβήξει ως το τέλος. Ο Θράσος εκτιμάει την αυτοθυσία της και παρότι η ηθική του τον φρενάρει, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να χρησιμοποιήσει τον “άσσο στο μανίκι”. Στήνει, λοιπόν, με τη βοήθεια των υπολοίπων, σχέδιο εκβιασμού του Σερέτη.

Απ’ την άλλη, ο Σερέτης στήνει το δικό του κόλπο για νέο ισχυρό χτύπημα. Στη βίλα, η Λένα πείθεται απ’ την Αγγέλα ότι ο καλύτερος τρόπος για να χειριστεί τον Θράσο είναι να μην του ξαναμιλήσει. Να δώσει όρκο σιωπής. Και τον εφαρμόζει. Ο Νικόλας ανοίγει την καρδιά του στην Πένυ, παραδέχεται τα λάθη του και εκείνη αποφασίζει τελικά να είναι μαζί του, σε μια σχέση που θα χτιστεί με εμπιστοσύνη και αλήθειες. Ο Βασίλης φρικάρει όταν μαθαίνει το παιχνίδι της Τζίας με τον Σερέτη και απαιτεί εξηγήσεις. Η Τζία τού φανερώνει μυστικά απ’ το παρελθόν της. Η Σιλβή συλλαμβάνεται απ’ την αστυνομία για τη δολοφονία του Αποστόλη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr