Εφτά ομάδες στην ΕΡΤ. Ανακοίνωσε τη συμφωνία η δημόσια τηλεόραση


09-08-2018 19:26

Αντιπροσωπεία της Superleague βρέθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Νίκο Παππά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα η υπογραφή συμβολαίων των 7 “άστεγων” ομάδων, με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης διετίας.

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης της Superleague για το νέο πρώτάθλημα της σεζόν 2018-19, πρόεδροι από τις 7 ομάδες που συμφώνησαν με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα, οδηγήθηκαν στα αρμόδια υπουργεία για να «σφραγίσουν» τη συμφωνία.

Η δημόσια τηλεόραση αναγκάστηκε έτσι να βγάλει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το γεγονός, ενώ η υπογραφή των νέων συμβολαίων για την επόμενη σεζόν, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 10 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά της Superleague

«Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην ΕΡΤ (09.08.2018). Διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη διοίκηση της Super League υπογράφει άμεσα η ΕΡΤ. Το συμβόλαιο προβλέπει την κάλυψη 105 αγώνων την πρώτη χρονιά (2018 – 2019), με πρόβλεψη για κάλυψη και της σεζόν 2019-2020, παράλληλα με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου. Η σύμβαση καλύπτει την τηλεοπτική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων και Λαμία.

Αντιπροσωπεία της Super League βρέθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Νίκο Παππά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, παράλληλα με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, εξετάζοντας τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Της συνάντησης προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη των αρμοδίων υπουργών με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες».

Πηγή: www.newsit.gr