ΠΑΟΚ: "Τραβούν το σκοινί" οι Ρώσοι. Πηγαίνουν στην ΟΥΕΦΑ για τα γεγονότα της Τούμπας


09-08-2018 16:33

Τα γεγονότα με τους Ρώσους δημοσιογράφους στην Τούμπα, αναμένεται να πάρουν περαιτέρω έκταση, αφού η ρωσική ομοσπονδία τόνισε ότι θα ζητήσει να γίνει σχετική έρευνα από την ΟΥΕΦΑ για να αποδοθούν ευθύνες στον ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν.

Η ρωσική αποστολή στην Τούμπα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ Μόσχας, καταγγέλλει «επιθέσεις» σε Ρώσους δημοσιογράφους και παρότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά έδωσαν τη δική τους εξήγηση, η ρωσική ομοσπονδία φαίνεται έτοιμη να «τραβήξει το σκοινί» στην υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκτελών χρέη προέδρου στην ομοσπονδία της χώρας, Αλεξάντερ Αλάγεφ, υποστήριξε ότι θα ζητηθεί από την ΟΥΦΕΑ να προχωρήσει σε λεπτομερή έρευνα για τα γεγονότα έξω από το γήπεδο της Θεσσαλονίκης, απαιτώντας τις τιμωρίες των παραβατών.

«Η ομοσπονδία αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τις καταγγελίες για επίθεση και ασεβή συμπεριφορά σε δημοσιογράφους που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. Πριν, στη διάρκεια και μετά το τέλος του ματς η ελληνική ομάδα όφειλε να εγγυηθεί για την ασφάλεια των Ρώσων δημοσιογράφων. Η ομοσπονδία θα ερευνήσει ό,τι συνέβη και θα ζητήσει από την UEFA στο εγγύς μέλλον να κάνει μια λεπτομερή έρευνα, προκειμένου όλοι οι παραβάτες να τιμωρηθούν», ανέφερε ο Αλάγεφ.

Πηγή: www.newsit.gr