ΠΑΟΚ – Πασχαλάκης: "50-50 η πρόκριση με Βασιλεία. Θέλουμε γεμάτη Τούμπα"


22-07-2018 11:08

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σχολίασε τα επικείμενα παιχνίδια με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League και έδειξε ότι στον ΠΑΟΚ πιστεύουν όλοι στην πρόκριση επί της ελβετικής ομάδας. “Έχουμε στραμμένη την προσοχή μας σε αυτά τα δύο ματς”, τόνισε ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά.

Τη συγκέντρωση όλου του οργανισμού του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με τη Βασιλεία ανέδειξε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας να γεμίσουν την Τούμπα, στα δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League.

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά, μίλησε και για τη νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, τονίζοντας στη συνέντευξή του στη Real News, ότι «θα πρέπει να έχουμε ως βάση την περασμένη αγωνιστική περίοδο και να εμφανιστούμε ακόμη πιο δυνατοί φέτος».

Οι δηλώσεις του Πασχαλάκη για τον ΠΑΟΚ

Για τα ματς με τη Βασιλεία: «Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας ξεκινήσαμε δυναμικά και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και στους δύο αγώνες με αντίπαλο τη Βασιλεία. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, επικίνδυνη και με εμπειρία. Είναι ένας δυνατός αντίπαλος και το έχει δείξει με την πορεία που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Εμείς, από την πλευρά μας, θα πρέπει πάνω απ΄ όλα να είμαστε συμπαγείς και να έχουμε ομοιογένεια.

Δουλέψαμε πολύ σκληρά σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας, προκειμένου να δέσουμε μεταξύ μας, και αυτοί που ήμασταν και πέρυσι στην ομάδα και αυτοί που ήρθαν τώρα. Πρέπει όλοι μαζί να είμαστε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να καταφέρουμε να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση».

Για τη νέα σεζόν: «Θα πρέπει να έχουμε ως βάση την περασμένη αγωνιστική περίοδο και να εμφανιστούμε ακόμη πιο δυνατοί φέτος. Ο κορμός της ομάδας έχει παραμείνει και αυτό είναι καλό. Θέλουμε να κρατήσουμε ό,τι θετικό έχουμε από πέρυσι και δουλεύοντας να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Μπροστά μας έχουμε νέους στόχους, όπως τη συμμετοχή μας στο Champions League, και σε αυτούς πρέπει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας».

Για τον κόσμο στην Τούμπα: «Η στήριξη του κόσμου μάς δίνει δύναμη και τη χρειαζόμαστε. Είναι πάντα πολύ όμορφο να αγωνίζεσαι σε μια γεμάτη Τούμπα και θέλουμε και σε αυτόν τον αγώνα αλλά και σε κάθε άλλο παιχνίδι τους φιλάθλους μας κοντά μας».

Πηγή: www.newsit.gr