Τύφλα στο Λονδίνο η «άγνωστη» κόρη του Τραμπ


20-07-2018 9:06

Τα έτσουξε η «άγνωστη» κόρη του Ντόναλντ Τραμπ στο Λονδίνο. Η επανασύνδεση με την καλύτερή της φίλη και το ξενύχτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Τίφανι Τραμπ απαθανατίστηκε στα χειρότερά της κατά την έξοδό της από μπαρ στο Λονδίνο. Η 24χρονη «άγνωστη» κόρη του Ντόναλντ Τραμπ έμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο μπαρ με τη μητέρα της Marla Maples.

Μητέρα και κόρη ξεκίνησαν τη βραδιά τους στο The Arts Club στο Mayfair και συνέχισαν στο MKNY House, ένα latin american μπαρ.

Finally reunited with my best @karenshiboleth 🖤 (definitely worth the trip to London to see my girl!) 🇬🇧

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Jul 19, 2018 at 8:09pm PDT

Η επίθεση στην Τίφανι Τραμπ

Η Τίφανι Τραμπ είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια στην εμφάνισή της στο New York Fashion Week.

Ήταν στην πρώτη σειρά του σόου του Phillip Plein, με την ειδική σε θέματα μόδας Christina Binkley να ισχυρίζεται ότι κανείς δεν ήθελε να κάτσει δίπλα της. Υποστήριξε μάλιστα ότι δύο fashion editors άλλαξαν θέσεις για να μην καθίσουν δίπλα στην 23χρονη.

Και μετά από αυτό η 23χρονη κόρη του προέδρου Τραμπ κέρδισε την υποστήριξη της Whoopi Goldberg στο The View. «Ξέρεις κάτι Τίφανι; Λογικά θα πάω σε μερικές επιδείξεις ακόμα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά θα έρθω να καθίσω δίπλα σου. Γιατί κανείς δεν μιλά για πολιτική. Παρακολουθείς μόδα! Δεν θέλει να μιλήσει για τον πατέρα της! Βλέπει το σόου!».

Η Τίφανι Τραμπ απάντησε στο σχόλιο της διάσημης ηθοποιού, σημειώνοντας ότι θα της άρεσε πολύ να κάτσουν μαζί. «Σε ευχαριστώ Whoopi Goldberg, θα ήθελα πολύ κι εγώ να καθίσω μαζί σου».

Στα σχόλια πήρε θέση και ο σχεδιαστής πίσω από την επίδειξη μόδας. «Η Τίφανι Τραμπ δεν είναι πολιτικός, είναι έφηβη» είπε ο Phillip Plein στο TMZ.

«Μπορείς να κατηγορήσεις μια κόρη που έχει έναν πατέρα που ασκεί λάθος πολιτική για μερικούς ανθρώπους; Δεν είμαι εδώ για να κρίνω. Απλά νομίζω ότι δεν είναι σωστό να συμπεριφέρεσαι χωρίς σεβασμό επειδή είναι η κόρη κάποιου που δεν συμπαθείς».

Πηγή: Mirror