"Άγρια" δολοφονία 25χρονου Ολυμπιονίκη. Κλέφτες σκότωσαν τον Καζάκο Ντένις Τεν


19-07-2018 19:59

Απίστευτη δολοφονία στο Καζακστάν, με τον Ολυμπιονίκη του καλλιτεχνικού πατινάζ, Ντένις Τεν, να πέφτει νεκρός από μαχαιριές, μετά από λογομαχία του με δύο άνδρες που προσπάθησαν να κλέψουν τους καθρέφτες του αυτοκινήτου του. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, το 2014, Ντένις Τεν, βρέθηκε νεκρός σε δρόμο του Καζακστάν, μετά από λογομαχία του με δύο κλέφτες, που τον σκότωσαν με μαχαίρι, όταν προσπάθησε να τους σταματήσει από κλοπή στο αυτοκίνητό του.

«Σε μια λογομαχία που έλαβε μέρος στη σκηνή του εγκλήματος, ο Τεν τραυματίστηκε με μαχαίρι. Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία, όλα τα μέλη του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων στο Αλμάτι συμμετέχουν στην επιχείρηση αναγνώρισης, εντοπισμού και σύλληψης των δραστών», τόνισε σχετικά με το περιστατικό, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο κορεάτικης καταγωγής πρωταθλητής του καλλιτεχνικού πατινάζ, «μαχαιρώθηκε» επανειλημμένα στο δεξί πόδι και αλλού, από τους δύο άνδρες και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο, αφού οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, έχοντας χάσει υπερβολικά πολύ αίμα.

 

Πηγή: www.newsit.gr