Τρεπεκλής: "Δεν αναλαμβάνω θέση στον Παναθηναϊκό. Ο Παϊρότζ ενδιαφέρεται να επενδύσει πραγματικά" – video


18-07-2018 12:03

Ο πρώην δήμαρχος Κέρκυρας διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει πόστο στη νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού, αν η ομάδα περνούσε στα χέρια του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, για τον οποίο όμως δήλωσε ότι “ενδιαφέρεται πραγματικά να επενδύσει στην ΠΑΕ”.

Μία φωτογραφία του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με τον πρώην δήμαρχο Κέρκυρας, Γιάννη Τρεπεκλή και τον Νίκο Γερασιμίδη, δημιούργησε φήμες για τη συμμετοχή του στην «επόμενη μέρα» του Παναθηναϊκού, γεγονός που διέψευσε ο ίδιος.

Μιλώντας στο Corfu Tv, ο κ.Τρεπεκλής τόνισε ότι επρόκειτο για μια απλή γνωριμία με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας για να ολοκληρώσει την αλλαγή «σελίδας» στα ιδιοκτησιακά της «πράσινης» ΠΑΕ.

Οι δηλώσεις Τρεπεκλή για τον Παναθηναϊκό

«Είμαι Παναθηναϊκός. Την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο την ξέρουν όλοι εδώ και αρκετά χρόνια. Έτυχε να συναντηθώ σε μία κοινωνική εκδήλωση με κοινούς φίλους και τον φιλοξενούμενο (σ.σ. Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ) ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά για να επενδύσει και ν’ αναλάβει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Βγήκε απλά μία αναμνηστική φωτογραφία, βρισκόμουν στον χώρο αυτό. Μιλήσαμε γενικά για το ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα όχι για να αναλάβω θέση. Σίγουρα δεν ισχύει τίποτε τέτοιο.

Ακόμη κι ο ίδιος δεν έχει αναλάβει, πως θα μπορούσε να ορίζει στελέχη του διοικητικού συμβουλίου; Πάντοτε είχα σχέσεις με το ποδόσφαιρο, όταν είχε έρθει στην Κέρκυρα ο κύριος Κόκκαλης μετά από πρόσκληση του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού, εγώ ο ίδιος τον υποδέχτηκα μέσα στο Δημοτικό Θέατρο και κάναμε μία ωραία γιορτή».

Πηγή: www.newsit.gr