«Μαγείρισσα» η Δέσποινα Βανδή


17-07-2018 23:28

H τηλεόραση «φλέρταρε» από παλιά με τη Δέσποινα Βανδή. Κατά καιρούς την έχουμε δει στους δέκτες μας σε ρόλο ηθοποιού και παρουσιάστριας, αλλά και ως μέλος κριτικής επιτροπής σε talent show.

Τη νέα χειμερινή σεζόν η τραγουδίστρια θα ξεπεράσει τον εαυτό της «χτυπώντας» εις διπλούν στη μικρή οθόνη του Epsilon.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας espresso, πέρα από το μικρόφωνο της παρουσίασης του νέου «X-Factor», θα κρατήσει και… κουτάλα, πρωταγωνιστώντας σε ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ που συνδυάζει τα ταξίδια με τις συνταγές μαγειρικής.

Ύστερα από ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι λόγω της θεατρικής περιοδείας της με το «Mamma Mia» η Δέσποινα Βανδή θα βρεθεί στις τηλεοπτικές επάλξεις στις αρχές του φθινοπώρου, καθώς έχει συμφωνήσει με τους ιθύνοντες του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη να είναι η παρουσιάστρια του νέου κύκλου του «X-Factor», παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Σάκη Ρουβά. Με την έλευση του 2019, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η τραγουδίστρια θα παρουσιάσει ακόμα μία φιλόδοξη παραγωγή

Πρόκειται για μια ταξιδιωτική εκπομπή που θα εστιάζει στην ελληνική κουζίνα, με τη Δέσποινα να ταξιδεύει σε πολλά σημεία της πατρίδας μας για να μαγειρέψει τοπικές συνταγές!

Με απλά λόγια, η σταρ της εγχώριας μουσικής σκηνής θα αφήσει για λίγο το μικρόφωνο και θα πιάσει την κουτάλα δημιουργώντας μέσα στην κουζίνα. Η Δέσποινα θα προσπαθήσει με τη σειρά της να αναδείξει τα μυστικά και την κουλτούρα της ελληνικής γαστρονομίας. Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν την τραγουδίστρια υποστηρίζουν ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα και δίνει μεγάλη σημασία στη σωστή διατροφή. Μένει τώρα να μάθουμε ποιος θα είναι ο Έλληνας σεφ που θα την ακολουθήσει στα γευστικά ταξίδια της στην Ελλάδα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr