Σήμερα η κηδεία του Μάνου Αντώναρου


16-07-2018 9:55

Σήμερα, Δευτέρα 16 Ιουλίου θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών.

Ο αδερφός του ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι η κηδεία γίνει στις 15.30 στο νεκροταφείο της Καλλιθέας.

«Συγγενείς και φίλοι θα κατευοδώσουμε τον Μάνο μας τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 15.30 στο κοιμητήριο της Καλλιθέας, της πόλης όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μαζί.

Θα αναπαυθεί δίπλα στον πατέρα μας, τον Αρχέλαο, που έφυγε από κοντά μας πριν 20 χρόνια. Ειμαι βέβαιος ότι οι δύο τους έχουν «συνεννοηθεί»μεταξύ τους. Και θα βλέπουν τον κόσμο από ψηλά με τη δική τους ματιά.

Θα σχολιάζουν τα …επίγεια με το δικό τους τρόπο…ο Αρχέλαος με το πενάκι του, ο Μάνος με τα κείμενα του. Ακτύπητος συνδυασμός.

ΥΓ. Ο Μάνος λάτρευε τα παιδιά. Όχι μόνο τα δικά του. Όλα τα παιδιά. Γι αυτό σκεφθήκαμε ότι αντί για στεφάνια όσοι θέλουν να τον τιμήσουν μπορούν να κάνουν μια προσφορά στο Πρότυπο Ελληνικό Νηπιοκομείο Καλλιθέας. Κουτί προσφορών θα υπάρχει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας» έγραψε χαρακτηριστικά ο αδερφός του Μάνου Αντώναρου.

Πηγή: www.gossip-tv.gr