Εβελίνα Νικόλιζα: «Δεν θα ήθελα να είμαι σε μια θέση που δεν αξίζω»


16-07-2018 6:00

Η Εβελίνα Νικόλιζα δεν χρησιμοποεί το όνομα της μητέρας της Μπέσυς Αργυράκη και αυτό γιατί θέλει να τα κάνει όλα μόνη της και με την αξία της. 

Τι ρόλο έπαιξε η μητέρα σου για να ακολουθήσεις τον καλλιτεχνικό δρόμο;

«Δεν θα το μάθω ποτέ γιατί δεν ξέρω πώς θα ήταν να είχα γεννηθεί από μία γυναίκα που κάνει μία εντελώς διαφορετική δουλειά. Ίσως, αν δεν ήταν η μητέρα μου τραγουδίστρια, να ήθελα να γίνω, αλλά θα φοβόμουν να το εκδηλώσω γιατί ήμουν ντροπαλή μικρή»

Σκέφτηκες ποτέ να εκμεταλλευτείς το όνομα της μητέρας σου για να βρεις δουλειά;

«Μόνη μου τα τρέχω όλα πολύ. Έχω χρησιμοποιήσει τη μητέρα μου ως μέσο για μία δουλειά και αυτό ήταν για να πιάσω δουλειά σε ένα μπαρ στα μπουζούκια. Αλλά είναι η μόνη φορά. Ποτέ δεν θα ήθελα να είμαι σε μία θέση που δεν αξίζω να είμαι. Νιώθω ότι περνάς τριπλές εξετάσεις αν σε βάλει κάποιος σε μία δουλειά και δεν θα το άντεχα ψυχολογικά. Αλλά το ακούω έτσι κι αλλιώς ακόμη και ας μην τη χρησιμοποιώ ότι με έβαλε εκείνη. Αν είναι ο μπαμπάς γιατρός και γίνει και ο γιος γιατρός, είναι κάτι καλό, αν είσαι γιος καλλιτέχνη ή πολιτικού και γίνεις το ίδιο, είναι λάθος. Αλλά τι; θα καταπιεστώ και δεν θα ακολουθήσω αυτό που θέλω επειδή έκανε το ίδιο επάγγελμα και η μαμά μου; Το έχω αναλύσει και πια δεν δίνω σημασία» δήλωσε στο Mytv

Πηγή: www.gossip-tv.gr