Μαρίνα Χρονά: «Έπρεπε να είχα ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική νωρίτερα»


16-07-2018 2:11

Η πρώην διαγωνιζόμενη του «Hell΄s KitchenKitchen», Μαρία Χρονά, μετανιώνει που άργησε να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Η Μαρία Χρονά αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη.

Το αγαπημένο μου φαγητό είναι:

«Η γαριδομακαρονάδα της μαμάς μου».

Η συμβουλή που δεν θα ξεχάσω ποτέ:

«Αν δεν ασχοληθείς με κάτι που αγαπάς με όλο σου το είναι, η ζωή σου θα είναι μίζερη».

Αν έπρεπε να επαναλάβω κάτι στο «Hell΄s Kitchen», θα ήταν:

«Θα ήθελα πολύ, αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, να επαναλάβω τις μαγειρικές δοκιμασίες και να είμαι λιγότερο αγχωμένη για το αποτέλεσμα, να γίνω πιο τολμηρή. Με λίγα λόγια, να τις παίρνω λιγότερο σοβαρά και να χαίρομαι τη διαδικασία. Νομίζω αυτό θα έβγαινε και στα πιάτα μου».

Φοβάμαι:

«Το σκοτάδι και τα λάθη».

Μετανιώνω:

«Έπρεπε να είχα ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική νωρίτερα. Άργησα λίγο να το πάρω απόφαση.

Η πιο δύσκολη στιγμή που έχω ζήσει:

«Όταν έφυγα από την Ελλάδα μόνη μου για να σπουδάσω και να δουλέψω στο εξωτερικό. Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω πως άρχισα να το απολαμβάνω πολύ γρήγορα» ανέφερε στο MY tv.

Μαρίνα Χρονά: «Έπρεπε να είχα ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική νωρίτερα»

Πηγή: www.gossip-tv.gr