Καλαμάτα: Η γυναίκα που έβγαλε 45.000 ευρώ με απάτες – Η ίδια συνταγή και τα τροχαία που την ξεσκέπασαν.


12-07-2018 11:22

Θέμα συζήτησης στην Καλαμάτα και όχι μόνο η αποκάλυψη της αλήθειας. Η γυναίκα ρίσκαρε και πλέον βρίσκεται μπλεγμένη…

Πάνω από 45.000 ευρώ είχε βγάλει μία 45χρονη Καλαματιανή, πρώην διευθύντρια ασφαλιστικής εταιρείας, εκδίδοντας πλαστά ασφαλιστήρια οχημάτων σε τουλάχιστον 162 περιπτώσεις. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από καταγγελίες και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Η απάτη έγινε αντιληπτή από τα θύματα μετά από εμπλοκή τους σε τροχαία, αστυνομικούς ελέγχους και διασταύρωση στοιχείων από την αντίστοιχη βάση δεδομένων. Η 45χρονη κατηγορείται για πλαστογραφία και απάτη.

Εχοντας πολυετή εμπειρία από το χώρο των ασφαλειών, καθώς είχε διατελέσει διευθύντρια εταιρείας από το 2007 ως το 2015, ενώ συνέχισε με δικό της γραφείο (2015-2016) αλλά και με έδρα το σπίτι της μέχρι πριν από λίγο καιρό, η 45χρονη κατάφερε να πείσει δεκάδες πολίτες να της εμπιστευτούν την ασφάλεια των οχημάτων τους.

Ετσι από τον Οκτώβριο του 2015 έως και τον Μάιο του 2018 παρουσίαζε στους πελάτες-θύματα ψευδή στοιχεία ως αληθή, εισπράττοντας το… προβλεπόμενο αντίτιμο από τον καθένα. Τα ασφαλιστήρια όμως ήταν χωρίς αντίκρισμα, και η υπόθεση ξεσκεπάστηκε όταν κάποιοι πελάτες είτε ενεπλάκησαν σε τροχαία ατυχήματα και έσπευσαν στην ασφαλιστική τους εταιρεία για τα περαιτέρω, είτε υποβλήθηκαν σε έλεγχο από την Τροχαία και διαπιστώθηκε ότι τα οχήματά τους ήταν ανασφάλιστα!

Συνολικά, όπως προέκυψε από την έρευνα, η 45χρονη είχε εισπράξει το ποσό των 45.930 ευρώ. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και πλήθος πλαστών ασφαλιστηρίων συμβολαίων κι άλλων εγγράφων.

Πηγή: eleftheriaonline.gr