Ιμάντας έλξης πλάτης για τη σωστή στάση του σώματος: Το πιο φυσικό stretching πλάτης


11-07-2018 11:11

Έχετε αυχενικό, πονοκεφάλους, νιώθετε τους μύες σας άκαμπτους, κάποιες φορές σας πιάνει και το αριστερό σας χέρι… Λογικό!

Σκυμμένοι όλη μέρα πάνω από έναν υπολογιστή, σφιγμένοι από το άγχος, ο κορμός του σώματος συνθλίβεται και πονάει και διαμαρτύρεται! Το ιδανικό θα ήταν ένα καλό μασάζ, ειδικές διατάσεις ή ακόμα καλύτερα μια απόδραση σε ένα εξωτικό θέρετρο, χωρίς υποχρεώσεις και “to do” lists.

Επειδή, όμως, όλα αυτά δεν αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ο ιμάντας έλξης για την πλάτη της Christou 1910 έρχεται να γίνει η εύκολη, καθημερινή συνήθεια που μπαίνει στην τσάντα σας και βγαίνει από αυτήν όταν τον χρειάζεστε.

Με φιλικά για το δέρμα υλικά και μαλακά μαξιλαράκια κάτω από τις μασχάλες, προσφέρει ένα φυσικό stretching στην πλάτη και βοηθάει με τον πιο απλό τρόπο τη σπονδυλική στήλη, το λαιμό και τον αυχένα να ξεπιαστούν. 30’ με 1 ώρα την ημέρα είναι αρκετά για να νιώσουμε τη διαφορά και να βοηθήσουμε τον κορμό μας να ισιώσει, να ξεκουραστεί και να επανακτήσει σιγά-σιγά την… περηφάνια του!

Και για εσένα που (κακώς) καμπουριάζεις, ο ιμάντας έλξης θα γίνει η εσωτερική φωνή μέσα σου, που θα σου θυμίζει να περπατάς, να κάθεσαι, αλλά και να στέκεσαι σωστά.

Και επειδή τα προϊόντα υγείας δεν χρειάζεται να είναι ούτε άσχημα, ούτε χοντροκομμένα αλλά ούτε και βαρετά όπως τα έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, η Christou1910 απευθύνθηκε στον πιο hot αυτήν τη στιγμή Έλληνα Σχεδιαστή και διεθνώς πολυβραβευμένο pattern designer Ioanni Solomozi ο οποίος υπέγραψε την πρώτη μας συλλογή προστατευτικών αξεσουάρ υγείας oxygen. Αξίζει την προσοχή σας!

Ποιοι τον χρειάζονται: «Χτυπάτε «12ωρα στο γραφείο; Οι ώμοι σας είναι συνεχώς σφιγμένοι; Κάθε μέρα υπόσχεσαι ότι θα διορθώσεις τη στάση σου στη δουλειά, στο σπίτι, στη βόλτα, σε όλες τις καθημερινές σου δραστηριότητες και το θυμάσαι μόνο όταν πιάνεται ο αυχένας σου ή «κλειδώνει» η πλάτη σου; Από μικροί ακούτε συνέχεια τη φράση «Μην καμπουριάζεις»; Μήπως έχετε τάση για σκολίωση ή κύφωση; Δοκιμάστε σήμερα τον ιμάντα έλξης για την πλάτη της Christou 1910 για να νιώθετε αλλά και να δείχνετε καλύτερα κάθε στιγμή, όπου κι αν είστε, με τον πιο απλό τρόπο!

Και επειδή έχετε ήδη αρκετό άγχος και ακόμα πιο περιορισμένο χρόνο η Christou1910 φρόντισε να βρείτε τον ιμάντα για την πλάτη όπως και αλλά εξίσου ενδιαφέροντα αξεσουάρ υγείας όσο πιο κοντά σας γίνεται, που? Στο Supermarket.

Με μόνο 2 απλά βήματα. 1 δείτε τα επιλεγμένα supermarket εδώ και 2 την επόμενη φορά που θα πάτε για τα ψώνια της ημέρας σας απλά διαλέξτε 1 από τα παραπάνω σημεία και προσθέστε τον ιμάντα στο καλάθι σας. Τόσο απλά!

Πηγή: www.newsit.gr