Η «φωνή» του Shopping Star αποκαλύπτει όσα δεν είδαμε – Τα ευτράπελα και το… θάψιμο


11-07-2018 9:02

Είναι ο άνθρωπος-σκιά κάθε παίκτριας που συμμετέχει στο «Shopping Star», το οποίο παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά.

Μέσα από τα εύστοχα, χιουμοριστικά αλλά και ευφάνταστα σχόλια του για τις διαγωνιζόμενες δίνει έναν ξεχωριστό τόνο στην όλη παραγωγή, που δείχνει να έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών. Πίσω από τη φωνή του «Shopping Star» βρίσκεται ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Tv Έθνος, αποκάλυψε όλα όσα δεν έχουμε δει.

«Δεν θα ξεχάσω την Ελενα, που δεν πρόλαβε να αγοράσει παπούτσια στην εβδομάδα με θέμα «Σύζυγος πρωθυπουργού» και έγινε έξαλλη όταν της είπαν ότι αναγκαστικά θα κάνει πασαρέλα… ξυπόλητη.

Επίσης αξέχαστο θα μου μείνει περιστατικό με μια παίκτρια, τη Μαρία από τον Αγιο Δομίνικο. Στραμπούληξε το πόδι της και πήρε τηλέφωνο την πεθερά της για να την ξεματιάσει. Πάντως το ξεμάτιασμα δεν πέτυχε πολύ, διότι μπορεί μεν να συυνέχισε, αλλά δεν κέρδισε.

Ποιος δεν θυμάται επίσης την Κατερίνα από την Πετρούπολη, που ενώ βαθμολόγησε με 1 όλες τις συμπαίκτριές της, η ίδια δεν εμφανίστηκε ποτέ την ημέρα που θα έκανε τα δικά της ψώνια!

Η παίκτρια όμως που έγινε viral απ” όλες ήταν η Ελένα από τα Πατήσια, που δεν είχε καλή κουβέντα για καμία συμπαίκτριά της, με αποτέλεσμα να φάει στο τέλος το «θάψιμο της αρκούδας» απ’ όλες».

Η «φωνή» του Shopping Star αποκαλύπτει όσα δεν είδαμε – Τα ευτράπελα και το… θάψιμο

Πηγή: www.gossip-tv.gr