Κριστιάνο Ρονάλντο – "Είπε το “ναι” στη Γιουβέντους η Ρεάλ"


10-07-2018 17:57

Η Καλαμάτα φαίνεται πως είναι το μέρος όπου θα ενεργοποιηθεί μια τεράστια μετεγγραφική βόμβα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Γιουβέντους.

Ο… επίλογος μιας τεράστιας μετεγγραφής φαίνεται πως θα γραφτεί στην Καλαμάτα, εκεί όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, βρίσκεται στην Καλαμάτα, προκειμένου να ολοκληρώσει την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού από τη Ρεάλ στη “βέκια σινιόρα”, ενώ στο σημείο θα βρεθεί και ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες.

Το deal θεωρείται… τελειωμένη υπόθεση από τα ΜΜΕ της Ισπανίας και της Ιταλίας, αφού όπως αναφέρεται η Ρεάλ έχει πει το “ναι” κι έτσι ο Ρονάλντο θα αφήσει μετά από 9 επιτυχημένα χρόνια τη Μαδρίτη για να “μετακομίσει” στο Τορίνο.

Οι λεπτομέρειες που απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, αφορούν κυρίως την διαχείριση της προσωπικής του εικόνας του Ρονάλντο, αφού οι δύο ομάδες εμφανίζονται να συμφώνησαν στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Ο “CR7” θα αμείβεται -σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει- με 30 εκατ. ευρώ ετησίως.

Πηγή: www.newsit.gr