ΣΥΡΙΖΑ: Ακροδεξιές και περιθωριακές ομάδες δημιούργησαν τα επεισόδια στην Θεσσαλονίκη


25-06-2018 22:45

Για ακροδεξιές και περιθωριακές ομάδες έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ. σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (25.06.2018), έξω από τον χώρο που ήταν προγραμματισμένη συζήτηση για το Σκοπιανό. Μάλιστα ζητά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταδικάσει τα όσα έγιναν, μιας και οπαδοί του “δικεφάλου” είχαν αντιδράσει έντονα στην διοργάνωση της συζήτησης.

Το γραφείο τύπου του κυβερνώντος κόμματος τονίζει πως αυτές οι πρακτικές δεν εκφράζουν τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, και περιμένει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταδικάσει τα όσα έκαναν κάποιοι στο όνομα της ομάδας.

Παράλληλα καλεί και τα υπόλοιπα κόμματα να δηλώσουν πως είναι απέναντι σε τέτοιου είδους περιστατικά, ενώ «υπενθυμίζει» στην ΝΔ πως η σύμπλευση με το περιθώριο την κάνει τελικά μέρος του.

Η ανακοίνωση που είχε βγάλει ο σύνδεσμος Τούμπας του ΠΑΟΚ

«Αυτοί που μιλούσαν για αλήθεια και αποδείχθηκαν οι μεγαλύτεροι ψεύτες.

Αυτοί που τάσσονταν κατά της αστυνομικής βίας και τελικά την χρησιμοποιούν προς διασφάλιση των μικροκομματικών τους συμφερόντων.

Αυτοί που απαγορεύουν και φιμώνουν την όποια αντίδραση στην αυθαιρεσία της εξουσίας τους, χρησιμοποιώντας τους προβοκάτορες των Μ.Μ.Ε., έτσι ώστε να διατηρήσουν την καρέκλα τους για λίγο ακόμη.

Αυτοί που αφήνουν τους πραγματικούς τρομοκράτες και εγκληματίες να αλωνίζουν και βάζουν φυλακή τους οπαδούς για ένα πυρσό, με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, χωρίς αποδείξεις.

Αυτοί που αντιλαμβάνονται τους ΒορειοΕλλαδίτες, ως πολίτες 2ης κατηγορίας.

Αυτοί που πολέμησαν τον Π.Α.Ο.Κ. για ένα ρόλο χαρτί.

Αυτοί λοιπόν οι επαγγελματίες της πολιτικής της κωλοτούμπας και της ντροπής, που έχουν όνομα «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, σε ένα κρατίδιο Σλάβων.

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, αλλά προσπάθησαν να μας πείσουν για την «τεράστια επιτυχία» αυτής της κίνησης τους, διοργανώνοντας μεταξύ άλλων εκδήλωση για τα «οφέλη» της συμφωνίας, την ερχόμενη Δευτέρα στην Τούμπα.

Ως οπαδοί του μεγαλύτερου κοινωνικού κινήματος, της μοναδικής Μακεδονίας, που για 92+ χρόνια αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε μορφή αδικίας, ρατσισμού, ανελευθερίας και καταστολής και πάντα προασπιζόμενοι την ιστορική αλήθεια και το συμφέρον των συμπολιτών μας, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητη την εν λόγω προδοσία.

Ενημερώνουμε τους Κυβερνώντες, πως τους περιμένουμε λοιπόν τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι όχι μόνο δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα.

Υ.Γ.1: Αλήτες Προδότες Πολιτικοί,

Υ.Γ.2.Τα κάνατε σκατα για ακόμη μια φορά, στη ΤΟΥΜΠΑ δεν χώραν αυτά.

Υ.Γ.3: Για τους περίεργους…, άλλο Πατριωτισμός, άλλο Εθνικισμός και δεν θα επιτραπεί σαν κανέναν φασίστα να καπηλευτεί τη δίκαιη δράση μας

Υ.Γ.4: Τσιπροκαμμένοι….ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

Μετά τιμής,

ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ»

 

Πηγή: www.newsit.gr