Αστέρας Τρίπολης: Νέα φανέλα με τον Κολοκοτρώνη. Υπογραφή με ιστορική φράση


25-06-2018 14:58

Τις νέες φανέλες της ομάδας για την επόμενη σεζόν στη Superleague παρουσίασε ο Αστέρας Τρίπολης, “κρύβωντας” μια μεγάλη έκπληξη για τους φίλους της ομάδας. Σε μία από τις εμφανίσεις, υπάρχει η φιγούρα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ενώ και στις δύο αναγράφεται μία ιστορική του ρήση.

Σε μια προσπάθεια να τιμήσει την ιστορία της πόλης, ο Αστέρας Τρίπολης, αποφάσισε να βάλει τη φιγούρα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, αλλά και μία γνωστή ρήση του για την Ελλάδα, στις νεές εμφανίσεις της ομάδας για τη νεά σεζόν.

Η ανακοίνωση-παρουσίαση του Αστέρα Τρίπολης

«Το μπλε και το κίτρινο το χρώμα δεσπόζουν στην πρώτη φανέλα, το πορτοκαλί με τη φιγούρα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη χαρακτηρίζουν και δίνουν ιστορική αξία στη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Τόσο η μπλε όσο και η πορτοκαλί εμφάνιση αναγράφουν στην κάτω ραφή την ιστορική φράση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: «Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ».

Ο σχεδιασμός, η επιμέλεια και η επιλογή για τα χρώματα και τα σχέδια έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την ιταλική εταιρεία MACRON, σε συνεργασία με την εμπορική διεύθυνση της ΠΑΕ.

Ο Δημήτρης Κενές, αντιπρόεδρος και εμπορικός διευθυντής του ΑΣΤΕΡΑ, μίλησε για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις συνεργάτες που μπορούν να υλοποιήσουν κάθε όνειρο και κάθε όραμα που έχεις για να φτάνεις πιο ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το τιμ της εταιρείας MACRON και κυρίως τον υπεύθυνο πωλήσεων Francesco Martinelli ο οποίος δίνει σάρκα και οστά σε όσα θέλουμε να κάνουμε για τον ΑΣΤΕΡΑ. Τις νέες εμφανίσεις είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα τις αγαπήσει από την πρώτη στιγμή καθώς έχουν ξεχωριστή σχεδίαση από κάθε άλλη φορά.»

Οι νέες εμφανίσεις του ΑΣΤΕΡΑ θα είναι διαθέσιμες στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) στο κέντρο της Τρίπολης, από την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 και σύντομα στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα».

Οι νέες φανέλες του Αστέρα Τρίπολης

 

Πηγή: www.newsit.gr