Μεσογειακοί Αγώνες: Νέο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα. Πρωτιά για Χρήστου


24-06-2018 20:54

Σαρώνουν οι Έλληνες κολυμβητές στους Μεσογειακούς αγώνες της Ταραγόνα. Μετά τους Βαζαίο και Γκολομέεβ, ο Απόστολης Χρήστου κατέκτησε το χρυστό μετάλλιο στα 100 μέτρα ύπτιο.

Το τέταρτο χρυσό μετάλλιο της κι ένατο συνολικά στους Μεσογειακούς αγώνες της Ταραγόνα πανηγύρισε η Ελλάδα. Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε την πρώτη θέση στα 100 μέτρα ύπτιο.

Ο Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε την απόσταση σε 54.68 δευτερόλεπτα. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Σιμόνε Σαμπιόνι από την Ιταλία με χρόνο 54.77 δευτερόλεπτα και την τρίτη θέση ο Κρίστοφερ Τσικαρέσε από την Ιταλία με τον ίδιο χρόνο. Στον ίδιο τελικό ο Νίκος Σοφιανίδης κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Χρήστου, ο τέταρτος!

Ο Χρήστου έφερε το τέταρτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Μεσογειακούς αγώνες, μετά από αυτά της Άννας Κορακάκη στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι,του Ανδρέα Βαζαίου στα 200 μέτρα μεικτή ατομική και του Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50 μέτρα πεταλούδα. Συνολικά, η χώρα μας έφτασε τα εννέα μετάλλια στη διοργάνωση, τα επτά εκ των οποίων έχουν φέρει οι Έλληνες κολυμβητές.

Πηγή: www.newsit.gr