"Ιερή" η τουρκική σημαία. Απίστευτη σκηνή μετά την ομιλία της Ακσενέρ στην Κωνσταντινούπολη – Αποκλειστικές εικόνες του


21-06-2018 22:10

Οι εκλογές στην Τουρκία πλησιάζουν και η γειτονική χώρα βρίσκεται σε προεκλογικό “πυρετό” απ" άκρη σ" άκρη. Μια σκηνή στην ομιλία της Μεράλ Ακσενέρ, πάντως, δείχνει πολλά…

Για την Κυριακή, 24.06.2018, είναι προγραμματισμένες οι εκλογές στην Τουρκία και τα πάντα στην γειτονική χώρα «μυρίζουν» εκλογές!

Ο Ερντογάν, η Ακσενέρ, ο Ιντζέ και οι υπόλοιποι υποψήφιοι ρίχονται στην «μάχη» της κάλπης. Μέχρι τότε, πάντως, έχουν ήδη ριχτεί στην «μάχη¨των εντυπώσεων. Δηλαδή των προεκλογικών events.

Σε ένα από αυτά, την προεκλογική ομιλία της Μεράλ Ακσενέρ, βρέθηκε η απεσταλμένη του newsit.gr, Καρολίνα Μισέλ και σας μετέδωσε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συνέβησαν.

Οι εκλογές στην Τουρκία και η ιερή σημαία…

Πάντοτε, ωστόσο, σε αυτές τις περιπτώσεις, τα πιο ενδιαφέροντα στιγμιότυπα συμβαίνουν μακριά από το προσκήνιο. Ένα τέτοιο συνέβη και μετά την ομιλία της Ακσενέρ.

click4more

Σόου Ερντογάν στο νέο αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη! Οι πρώτες εικόνες

Ενώ ο κόσμος είχε ήδη ξεκινήσει να αποχωρεί από το σημείο, οι υπεύθυνοι της προεκλογικής ομιλίας ξεκίνησαν να συμμαζεύουν. Στο σημείο υπήρχαν πολλές σημαίες του κόμματος της Ακσενέρ, ωστόσο υπήρχε και μια μεγάλη σημαία της Τουρκίας.

Οι διοργανωτές, λοιπόν, συμπεριφέρονταν σαν να κρατούν κάτι ιερό! Δίπλωναν πολύ προσεκτικά την τουρκική σημαία, την οποία μάλιστα δεν άφησαν ούτε μία στιγμή στο έδαφος, δείχνοντας τον απόλυτο σεβασμό τους στο ιερό τους σύμβολο.

Επιπρόσθετα, εάν κάποιος από τους υποστηρικτές του κόμματος άφηνε κάποια τουρκική σημαία στο έδαφος, οι διοργανωτές πλησίαζαν και ζητούσαν να τις σηκώσουν!

Δείτε τις εικόνες

εκλογές στην Τουρκία

Ρεπορτάζ: Καρολίνα Μισέλ

Πηγή: www.newsit.gr