Λούκας Γιώρκας: «Δεν μπορείς να είσαι φίλος με μια πρώην σου»


21-06-2018 5:59

Για τον σκοπό ζωής που έχει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια αλλά και για το αν είναι ή όχι μόνος στην προσωπική του ζωή μιλάει ο Λούκας Γιώρκας. 

Στην προσωπική ζωή σου είσαι μόνος;

Είμαι μόνος μου αυτό το διάστημα και αποτελεί επιλογή μου. Εχω επικεντρωθεί στην καριέρα μου και δεν υπεκφεύγω (σ.σ.: γελάει)! Νιώθω πως πρέπει να προετοιμάσω τη ζωή μου, να έχει σταθερότητα για να μπορέσει να υποδεχθεί έναν άνθρωπο. Θέλω να προετοιμάσω τη ζωή μου για να είμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο. Είχες μια μακροχρόνια σχέση.

Μετά τον χωρισμό, διατηρείς φιλική σχέση με την Ελενα Ράπτη;

Ολες οι σχέσεις μου ήταν μακροχρόνιες, όχι μόνο η συγκεκριμένη. Δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε μια γυναίκα και σε έναν άντρα. Πόσο μάλλον με έναν άνθρωπο που είχες σχέση. Δεν μπορείς να είσαι φίλος με μια πρώην σου, να πας για καφέ, να φας. Οχι μόνο με την Ελενα δεν είμαι φίλος, αλλά και με καμία πρώην μου. Δεν μπορούν δύο άνθρωποι μετά από μια σχέση να μείνουν φίλοι. Το θεωρώ… οπισθοδρομικά ανοιχτόμυαλο.

Τι σε γοητεύει σε μια γυναίκα;

Δεν θέλω να θέτω προϋποθέσεις σε μια σχέση. Θέλω να έχω έναν άνθρωπο που να μπορώ να στηριχτώ πάνω του και να συνυπάρξουμε παρέα. Σαφώς παίζουν ρόλο και η εξωτερική εμφάνιση και ο χαρακτήρας και η παιδεία του. Αυτό που δεν θα μπορούσα να ανεχθώ είναι η κτητικότητα, κάτι που είναι σπάνιο στο γυναικείο φύλο. Οταν ξεκινάς με γνώμονα την αγάπη, δεν θέλεις να σταματήσεις τον άλλον, αλλά να τον εξελίξεις. Θέλει αγώνα μια σχέση.

Εχεις φύγει από σχέση λόγω ζήλιας;

Σαφώς έχω φύγει από τέτοια σχέση. Δεν πιστεύω πως η ζήλια προέρχεται από έρωτα. Η ζήλια, κατά τη γνώμη μου, προέρχεται από προβλήματα εσωτερικά. Ο έρωτας είναι η απόλυτη ελευθερία. Οταν είσαι ερωτευμένος, δεν ψάχνεις κάτι, γιατί το έχεις βρει και το ζεις.

Είναι στα σχέδιά σου η δημιουργία οικογένειας;

Είναι στόχος ζωής, το έχω δηλώσει άλλωστε από τα 22 μου, θέλω να κάνω μια μεγάλη οικογένεια. Προσπαθώ να προετοιμάσω το έδαφος γι’ αυτό, για να μπορέσω να το ζήσω.

Πηγή: Realnews