ΑΕΚ: Αποχαιρέτησε το… φίλο, Βράνιες. "Δεν πρόκειται να σας ξεχάσω ποτέ."


20-06-2018 20:58

ΠΑΕ ΑΕΚ και Όγκνιεν Βράνιες είπαν τα τελευταία… κοινά τους λόγια, ανακοινώνοντας πως οι δρόμοι τους χωρίζουν, αφού ο Βόσνιος αμυντικός θα συνεχίσει στην Άντερλεχτ.

Είναι πλέον επίσημο! Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Ογκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ και ευχαρίστησε τον Βόσνιο αμυντικό για την προσφορά του στους 18 μήνες που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και τη συνεισφορά του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Απ’ την μεριά του, ο Βράνιες ευχαρίστησε την ΑΕ ΑΕΚ, που σεβάστηκε την επιθυμία του να πάρει μετεγγραφή στην Άντερλεχτ, ενώ τόνισε πως “… θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μου οι μαγικές στιγμές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ για όλα! Εις το επανιδείν!”.

Η ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της, Ογκνιεν Βράνιες, στην RSC Anderlecht και ευχαριστεί τον κορυφαίο βελγικό σύλλογο για την ειλικρινή και αρμονική συνεργασία, που υπήρξε, σε όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί και τον Ογκνιεν Βράνιες για την προσφορά του στους 18 μήνες που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας, για την αγωνιστική αφοσίωση και το πάθος που επέδειξε σε κάθε αγώνα και για την καθοριστική συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φίλε Ογκνιεν, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας! Θα τα ξαναπούμε!

Από την πλευρά του ο Ογκνιεν Βράνιες δήλωσε στο www.aekfc.gr:

«Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις από τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μελισσανίδη και τη διοίκηση, που σεβάστηκαν την επαγγελματική μου επιθυμία για τη μεταγραφή μου στην Αντερλεχτ, όπως και τους υπέροχους φιλάθλους της ΑΕΚ για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Hταν πάντα δίπλα μου και κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όσα ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα μαζί με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και κυρίως θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μου οι μαγικές στιγμές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ για όλα! Εις το επανιδείν!».

Πηγή: www.newsit.gr